Najaarscompetitie in september van start

Senioren

Komende maand gaat de najaarscompetitie van start in de vernieuwde opzet. Ieder team is voor de vakantie via WhatsApp bericht over de poule-indeling en de thuiswedstrijden en nu zijn ook voor de uitwedstrijden de data en tijden op badmintonnederland.toernooi.nl definitief. Je kunt de wedstrijden van je team vinden via de competitiepagina op onze website. Noteer ze in je agenda!

Wedstrijd verzetten

Mocht je een uitwedstrijd willen verzetten, dien je dat zelf met de tegenstander te regelen. De TC heeft de gegevens van de competitiecontactpersonen van alle verenigingen. Moet er een thuiswedstrijd verzet worden, neem dan contact op met de TC voor de mogelijkheden.

Conform het competitiereglement dient uiterlijk 10 werkdagen voor zowel de oorspronkelijke als de nieuwe wedstrijddatum toestemming te worden gevraagd aan de competitieleiding. Begin dus op tijd met het verzetten van de wedstrijd.

Shuttles

De shuttles voor de thuiswedstrijden van de competitie worden tijdens de trainingen de komende weken uitgedeeld. Let zelf op dat een lid van jouw team de koker(s) in ontvangst heeft genomen om problemen tijdens de eerste thuiswedstrijd te voorkomen.

Teamfoto's

Ook de teamfoto’s zullen binnenkort worden gemaakt, de datum volgt nog.

Reservespelers

Deze week worden de ons bekende reservespelers per e-mail benaderd of ze wel of geen training willen volgen als dat nog niet bekend is bij ons. Ben jij eind augustus nog niet benaderd door de Technische Commissie en wil je op de reservelijst staan laat ons dat dan even weten door een e-mail te sturen aan de TC. De regels met betrekking tot invallen zijn terug te vinden in de teammappen en worden aan de reservespelers doorgegeven.