Competitietraining

Als je deelneemt aan de najaarscompetitie, hoort daar ook bij dat je deelneemt aan de training.

De training, gegeven door Danny Birahy, vindt plaats op maandagavond en er wordt getraind in verschillende tijdsblokken: van 19.15 tot 20.30 uur, van 20.30 tot 21.30 uur en van 21.30 tot 22.30 uur. De competitieteams worden door de Technische Commissie ingedeeld op niveau in drie groepen en spelen afwisselend op een van de drie trainingstijden.

Als je niet deelneemt aan de competitie, maar op de reservelijst van de competitie staat, of gewoon wilt trainen, dan kun je (als er ruimte is in de trainingsgroepen) ook deelnemen aan de training. Ben je een beginnend badmintonner, dan kun je meedoen aan de beginnerstraining. Informatie over deze training vind je hier.

De training wordt in maart en april onderbroken voor de clubkampioenschappen. Na de clubkampioenschappen wordt de training hervat in twee tijdsblokken en de samenstelling wordt bepaald aan de hand van de teamindeling van de najaarscompetitie welke in september daaropvolgend zal starten.

 

Danny Birahy

 

Trainingstijden

Momenteel wordt er door de situatie rondom het coronavirus geen training gegeven. Zodra dit wel weer het geval is, kun je de tijden hier vinden.