Training

Periode: september t/m mei

De jeugdtraining wordt op de zaterdagochtend en de maandagavond gegeven. Op zaterdagochtend krijgt de jeugd in drie groepen training. Van 8.45 tot 10.15 uur trainen de allerjongsten (mini’s) en de jongere groep (tot ongeveer 12 jaar). Van 10.30 tot 12.00 uur traint de oudste groep (+/- van 12 tot 18 jaar).

De mini's krijgen training van een aantal trainsters die afwisselend de training verzorgen. De jonge en oudere groep krijgt training van onze jeugdtrainer Thomas Spanbroek (foto). Bij alle groepen is er begeleiding aanwezig om te helpen bij de uitleg, aan te geven of een wedstrijd tegen te spelen.

De trainingen op zaterdagochtend lopen tot ongeveer medio februari. Daarna start de competitie en is er nog slechts een enkele keer training op de zaterdagochtend. De training op maandagavond loopt het hele seizoen van 18.00 tot 19.00 uur. 

Het schema met alle trainingsmomenten staat onderaan deze pagina.

 

Jeugdtrainer Thomas Spanbroek

 

Training zaterdagochtend

Vanwege het coronavirus kan er niet in de hal getraind worden. Op zaterdagochtend is er daarom buitentraining van 9:00 tot 9:45 uur en van 10:00 tot 10:45 uur. Bij slecht weer gaat de training niet door.

 

Training maandagavond

Momenteel wordt er door de situatie rondom het coronavirus geen training gegeven op maandagavond. Zodra dit wel weer het geval is, kun je de tijden hier vinden.

 

Training vrijdagavond

Momenteel wordt er door de situatie rondom het coronavirus geen training gegeven op vrijdagavond. Zodra dit wel weer het geval is, kun je de tijden hier vinden.