Senioren

Bij BC Mix is er voor de senioren op maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.30 uur de gelegenheid om te spelen. In de hal hangt een bord, waarop je met je lidmaatschapskaart een plaats op de baan kunt afhangen. Deze maakt het makkelijk om medespelers te vinden en zorgt ervoor dat iedereen aan de beurt komt, waardoor je altijd wel kunt spelen.

Voor zowel competitiespelers als recreanten en beginnende badmintonners worden er trainingen gegeven, waardoor ieder op eigen niveau kan trainen.

Thuiswedstrijden in de competitie worden altijd op donderdag- of zaterdagavond gespeeld. Op zaterdagavonden staat de tribune uit, waardoor er ook plek genoeg is voor toeschouwers.

Actueel

Van de voorzitter...

Beste BC Mix-leden en ouders van BC Mix-leden, Na ruim een week thuis te hebben gezeten bekroop mij een leeg gevoel. Ik loop soms met mijn ziel onder mijn arm! Het gevoel van de saamhorigheid dat ik altijd voel tijdens de clubkampioenschappen ben ik nu even kwijt. Ik weet dat dit de realiteit is, want op dit moment is er namelijk maar één ding...