Senioren

Bij BC Mix is er voor de senioren op maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.30 uur de gelegenheid om te spelen. In de hal hangt een bord, waarop je met je lidmaatschapskaart een plaats op de baan kunt afhangen. Deze maakt het makkelijk om medespelers te vinden en zorgt ervoor dat iedereen aan de beurt komt, waardoor je altijd wel kunt spelen.

Voor zowel competitiespelers als recreanten en beginnende badmintonners worden er trainingen gegeven, waardoor ieder op eigen niveau kan trainen.

Thuiswedstrijden in de competitie worden altijd op donderdag- of zaterdagavond gespeeld. Op zaterdagavonden staat de tribune uit, waardoor er ook plek genoeg is voor toeschouwers.

Actueel

📣 Steun onze vereniging met Rabo ClubSupport!

Ben je lid van de Rabobank? Dan willen we je vragen iets voor onze vereniging te doen... Als je bij de Rabobank een rekening hebt lopen en ook nog eens lid bent van de Rabobank (gratis), dan is je stem geld waard voor onze vereniging. Vorige jaren heeft deze actie steeds een mooi en belangrijk bedrag voor onze vereniging opgeleverd! Zo werkt het...

🌞 3 JULI T/M 14 AUGUSTUS: Zomerbadminton bij BC Mix, ook voor niet-leden

Ook 's zomers kun je bij BC Mix badmintonnen. Om je conditie en je slagvaardigheid op peil te houden, maar ook gewoon voor de gezelligheid! Van 3 juli tot en met 14 augustus iedere maandag van 19:00 tot 22:00 in Sporthal de Pijl te Naaldwijk. Een speelavond voor ervaren spelers, maar ook voor mensen die wel eens willen weten of ze badminton leuk...