Senioren

Bij BC Mix is er voor de senioren op maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.30 uur de gelegenheid om te spelen. In de hal hangt een bord, waarop je met je lidmaatschapskaart een plaats op de baan kunt afhangen. Deze maakt het makkelijk om medespelers te vinden en zorgt ervoor dat iedereen aan de beurt komt, waardoor je altijd wel kunt spelen.

Voor zowel competitiespelers als recreanten en beginnende badmintonners worden er trainingen gegeven, waardoor ieder op eigen niveau kan trainen.

Thuiswedstrijden in de competitie worden altijd op donderdag- of zaterdagavond gespeeld. Op zaterdagavonden staat de tribune uit, waardoor er ook plek genoeg is voor toeschouwers.

Actueel

Gezelligheidstoernooi

Op donderdag 29 juni vanaf 19.00 uur is het weer tijd voor het gezelligheidstoernooi van BC Mix! Wil jij je collega’s, buren, vrienden of familie kennis laten maken met de badmintonsport? Of wil je met een clubje van leden en oud-leden weer een gezellig toernooitje spelen? Grijp dan nu je kans! Geef je op voor het BC Mix gezelligheidstoernooi.Stel...