Clubkleding

Om als vereniging goed voor de dag te komen en herkenbaar te zijn, gebruiken wij gesponsorde clubshirts en -trainingspakken. Het clubshirt is verplicht voor leden die competitie spelen. Hieronder meer info en ook hoe je ze kunt bestellen.

Clubshirt

Per september 2015 is het clubshirt verplicht voor competitiespelers. Het clubshirt wordt gesponsord door Jonge Planten Grünewald. Hierdoor betaalt een seniorlid € 27,50 en een jeugdlid € 22,50 voor het clubshirt. Een bijpassend broekje of rokje mag je zelf uitkiezen; de enige eis die wij hier als club aan stellen is dat deze zwart moet zijn.

Na twee seizoenen hebben we een vervangend shirt uitgezocht, daar het andere shirt niet meer leverbaar is. Dit nieuwe shirt is van dezelfde kwaliteit en van hetzelfde merk. Ook de kleuren zijn wit/zwart. Het is echter ook nog steeds toegestaan het shirt te dragen dat in de seizoenen 2015/2016 en 2016/2017 werd verkocht.

Hoe bestel je een clubshirt?

Je kunt het clubshirt passen en bestellen bij Sport 2000 in Naaldwijk. Meld je in de sportwinkel bij de balie en geef aan dat je het BC Mix-clubshirt wilt passen. Geef je naam op en zij controleren of je lid bent van onze vereniging. Vervolgens kan je een clubshirt passen. Sport 2000 registreert je naam en de maat van het clubshirt. BC Mix krijgt het shirt geleverd en stuurt je een bevestiging wanneer je je clubshirt in de sporthal kan ophalen en contant kan betalen. Je betaalt het het clubshirt dus NIET in de Sport 2000-winkel maar contant bij het ophalen in de sporthal!

Trainingspak

Momenteel is het voor ons niet mogelijk het trainingspak van de afgelopen seizoenen te bestellen. Zodra er meer bekend is over nieuwe levering, zullen we dit op de website en in de nieuwsbrief vermelden.