Jeugd

BC Mix heeft een zeer actieve jeugdafdeling. De vele vrijwilligers organiseren niet alleen de training, competitie en toernooien, maar ook meerdere sociale activiteiten.

De jeugdspelers zijn opgesplitst in drie groepen: mini's, jonge jeugd en oudere jeugd, zodat de kinderen op hun eigen niveau les kunnen krijgen. Bij de oudere jeugd ligt er meer nadruk op uithoudingsvermogen, techniek en tactiek, terwijl er bij de mini's bijvoorbeeld meer uitleg gegeven wordt over de spelregels, hoe te serveren, en spelletjes om bepaalde bewegingen te oefenen.

Er is training op zaterdagochtend en maandagavond (van 18:00 tot 19:00). Voor de trainingstijden kijk je op de pagina Training. In het voorjaar wordt er competitie gespeeld, maar ook dan zijn er op gezette dagen trainingen.

De jeugdcommissie vergadert regelmatig om ervoor te zorgen dat de training en competitie kunnen worden georganiseerd. Daarnaast organiseren wij activiteiten zoals clubkampioenschappen, een open toernooi, kampweekend, Sinterklaas en een kerstactiviteit. Regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd, mocht er een keer een training niet door kunnen gaan. Te denken valt aan bowlen, minigolf, of juist eens iets geks als een filmmiddag of een nieuwjaarsfeestje.

Genoeg activiteiten om er samen met uw kind een leuk en leerzaam jaar van te maken.

Actueel

Gezelligheidstoernooi

Op donderdag 29 juni vanaf 19.00 uur is het weer tijd voor het gezelligheidstoernooi van BC Mix! Wil jij je collega’s, buren, vrienden of familie kennis laten maken met de badmintonsport? Of wil je met een clubje van leden en oud-leden weer een gezellig toernooitje spelen? Grijp dan nu je kans! Geef je op voor het BC Mix gezelligheidstoernooi.Stel...

Jeugdcompetitie

De eerste helft van de competitie zit erop en de aanmelding voor de opstapcompetitie is gedaan. Eind januari 2023 starten we allemaal met de voorjaarscompetitie. Wij hebben nog geen informatie ontvangen van de bond, maar verwachten begin januari meer te kunnen zeggen over de competitie.