Jeugd

BC Mix heeft een zeer actieve jeugdafdeling. De vele vrijwilligers organiseren niet alleen de training, competitie en toernooien, maar ook meerdere sociale activiteiten.

De jeugdspelers zijn opgesplitst in drie groepen: mini's, jonge jeugd en oudere jeugd, zodat de kinderen op hun eigen niveau les kunnen krijgen. Bij de oudere jeugd ligt er meer nadruk op uithoudingsvermogen, techniek en tactiek, terwijl er bij de mini's bijvoorbeeld meer uitleg gegeven wordt over de spelregels, hoe te serveren, en spelletjes om bepaalde bewegingen te oefenen.

Er is training op zaterdagochtend en maandagavond (van 18:00 tot 19:00). Voor de trainingstijden kijk je op de pagina Training. In het voorjaar wordt er competitie gespeeld, maar ook dan zijn er op gezette dagen trainingen.

De jeugdcommissie vergadert regelmatig om ervoor te zorgen dat de training en competitie kunnen worden georganiseerd. Daarnaast organiseren wij activiteiten zoals clubkampioenschappen, een open toernooi, kampweekend, Sinterklaas en een kerstactiviteit. Regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd, mocht er een keer een training niet door kunnen gaan. Te denken valt aan bowlen, minigolf, of juist eens iets geks als een filmmiddag of een nieuwjaarsfeestje.

Genoeg activiteiten om er samen met uw kind een leuk en leerzaam jaar van te maken.

Actueel

Jeugd start met buitentraining

De coronacrisis is helaas nog lang niet over en voor BC Mix betekent dit dat we pas weer op 1 september binnen mogen gaan badmintonnen, als er geen gekke dingen gebeuren. Wel mag er weer buiten worden gesport en afgelopen vrijdag hebben we bericht gekregen van de gemeente dat wij dit ook mogen als we geen eigen terrein hebben. We waren al in...

Van de voorzitter...

Beste BC Mix-leden en ouders van BC Mix-leden, Na ruim een week thuis te hebben gezeten bekroop mij een leeg gevoel. Ik loop soms met mijn ziel onder mijn arm! Het gevoel van de saamhorigheid dat ik altijd voel tijdens de clubkampioenschappen ben ik nu even kwijt. Ik weet dat dit de realiteit is, want op dit moment is er namelijk maar één ding...

Clinics op basisscholen

Op bijna alle basisscholen in Naaldwijk en een aantal in de omgeving hebben we dit schooljaar een badmintonclinic gegeven. Zijn we nog niet bij jou op school geweest of heb je een andere gelegenheid waarvoor een badmintonclinic leuk zou zijn? Stuur een mail, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!