Jeugd

BC Mix heeft een zeer actieve jeugdafdeling. Er zijn niet alleen veel jeugdspelers, maar ook veel vrijwilligers die training geven en leuke activiteiten organiseren. De jeugdspelers zijn opgesplitst in drie groepen: mini's, jonge jeugd en oudere jeugd, zodat de kinderen op hun eigen niveau les kunnen krijgen. Bij de oudere jeugd ligt er meer nadruk op uithoudingsvermogen, techniek en tactiek, terwijl er bij de mini's bijvoorbeeld meer uitleg gegeven wordt over de spelregels, hoe te serveren, en spelletjes om bepaalde bewegingen te oefenen.

Zaterdagochtend is de vaste trainingsdag, maar er wordt door de jeugd ook op maandag en/of donderdagavond gespeeld. In het voorjaar wordt er competitie gespeeld, maar ook dan zijn er op gezette dagen trainingen.

De jeugdcommissie vergadert regelmatig om ervoor te zorgen dat de training en competitie kunnen worden georganiseerd. Daarnaast organiseren zij activiteiten zoals clubkampioenschappen, een RJC-toernooi, kampweekend, Sinterklaas en een Kerstactiviteit. Regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd, mocht er een keer een training niet door kunnen gaan. Te denken valt aan bowlen, minigolf, of juist eens iets geks als een filmmiddag of een nieuwjaarsfeestje.

Actueel

Lief en Leed

Het bestuur van BC Mix heeft gemeend dat de lief en leed-pot een belangrijk signaal is naar de leden. We willen als club een sociaal karakter uitstralen, door mee te leven in het lief en leed wat eenieder meemaakt. Arno de Groot en Peter-Paul Damen, zijn de twee leden die deze kleine doch niet te onderschatten taak op zich gaan nemen. Maar dat kan natuurlijk niet zonder de input vanuit onze leden!

FZ Forza NK 2018: uitnodiging voor kampioensteams en meelopen aan de hand van badmintontoppers

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari vinden de FZ Forza Nederlandse Kampioenschappen 2018 in Topsportcentrum Almere plaats. Kampioensteams mogen hier gratis naartoe. Ook zoekt Badminton Nederland nog naar jeugdleden die mee willen lopen aan de hand van de topspelers.

'Raar haar' bij de Disco Party

Zaterdag 13 januari was het weer tijd voor een disco! Deze werd ter ere van het 50-jarig jubileum georganiseerd voor de mini’s, jeugd en oudere jeugdleden. Het thema was ‘Raar met je haar’. We hebben veel creatieve kapsels voorbij zien komen! Mini's en jeugd Bij aankomst werden de kinderen gefotografeerd met hun gekke kapsels en konden de kinderen...