Jeugd

BC Mix heeft een zeer actieve jeugdafdeling. Er zijn niet alleen veel jeugdspelers, maar ook veel vrijwilligers die training geven en leuke activiteiten organiseren. De jeugdspelers zijn opgesplitst in drie groepen: mini's, jonge jeugd en oudere jeugd, zodat de kinderen op hun eigen niveau les kunnen krijgen. Bij de oudere jeugd ligt er meer nadruk op uithoudingsvermogen, techniek en tactiek, terwijl er bij de mini's bijvoorbeeld meer uitleg gegeven wordt over de spelregels, hoe te serveren, en spelletjes om bepaalde bewegingen te oefenen.

Zaterdagochtend is de vaste trainingsdag, maar er wordt door de jeugd ook op maandag en/of donderdagavond gespeeld. In het voorjaar wordt er competitie gespeeld, maar ook dan zijn er op gezette dagen trainingen.

De jeugdcommissie vergadert regelmatig om ervoor te zorgen dat de training en competitie kunnen worden georganiseerd. Daarnaast organiseren zij activiteiten zoals clubkampioenschappen, een RJC-toernooi, kampweekend, Sinterklaas en een Kerstactiviteit. Regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd, mocht er een keer een training niet door kunnen gaan. Te denken valt aan bowlen, minigolf, of juist eens iets geks als een filmmiddag of een nieuwjaarsfeestje.

Actueel

Neem je vrienden en vriendinnen mee naar de open trainingen!

Zou jij het leuk vinden als jouw vrienden of vriendinnen een keer mee komen trainen? Ken je iemand, waarvan jij denkt dat badminton dé sport voor hem/haar is? Nu kan hij/zij een keer mee trainen bij de jeugdtraining! Op zaterdag 29 september en zaterdag 6 oktober organiseren we twee open trainingen. Gewone trainingen, maar dan mag je iemand...

RJC-toernooien gaan weer van start

Het eerste toernooi van het RJC komt er ook alweer aan. Dat is het toernooi van DKC. Deze is al in het weekend van 1 en 2 september en de inschrijving is al gesloten. Ons eigen RJC toernooi wordt ook al voorbereid en zal op 27 en 28 oktober plaatsvinden. Zet de datum vast in je agenda! Alle data de RJC-toernooien staan hieronder. 1-2 september 2018...