Jeugd

BC Mix heeft een zeer actieve jeugdafdeling. De vele vrijwilligers organiseren niet alleen de training, competitie en toernooien, maar ook meerdere sociale activiteiten.

De jeugdspelers zijn opgesplitst in drie groepen: mini's, jonge jeugd en oudere jeugd, zodat de kinderen op hun eigen niveau les kunnen krijgen. Bij de oudere jeugd ligt er meer nadruk op uithoudingsvermogen, techniek en tactiek, terwijl er bij de mini's bijvoorbeeld meer uitleg gegeven wordt over de spelregels, hoe te serveren, en spelletjes om bepaalde bewegingen te oefenen.

Er is training op zaterdagochtend en maandagavond (van 18:00 tot 19:00). Voor de trainingstijden kijk je op de pagina Training. In het voorjaar wordt er competitie gespeeld, maar ook dan zijn er op gezette dagen trainingen.

De jeugdcommissie vergadert regelmatig om ervoor te zorgen dat de training en competitie kunnen worden georganiseerd. Daarnaast organiseren wij activiteiten zoals clubkampioenschappen, een open toernooi, kampweekend, Sinterklaas en een kerstactiviteit. Regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd, mocht er een keer een training niet door kunnen gaan. Te denken valt aan bowlen, minigolf, of juist eens iets geks als een filmmiddag of een nieuwjaarsfeestje.

Genoeg activiteiten om er samen met uw kind een leuk en leerzaam jaar van te maken.

Actueel

Glow in the Dark!

Op zaterdag 23 november gingen we met ruim 30 kinderen naar Van der Ende Racing voor waar potje 3D glow in the dark golf. Dit jaar hadden Sinterklaas en Zwarte Piet geen tijd voor BC Mix in de hal dus besloten we wat anders leuks te doen met kinderen. Om 11 uur gingen we naar binnen en begon het feest. Eerst de 3D-brillen, bal en club halen en toen...

🌞 1 JULI T/M 5 AUGUSTUS: Zomerbadminton bij BC Mix, ook voor niet-leden

Ook in de zomer kun je bij BC Mix komen badmintonnen. Om je conditie en je slagvaardigheid op peil te houden, maar ook gewoon voor de gezelligheid! Van 1 juli tot en met 5 augustus iedere maandag van 19.00 tot 22.00 uur in Sporthal de Pijl te Naaldwijk. Een speelavond voor ervaren spelers, maar ook voor mensen die wel eens willen weten of ze...