Commissies

BC Mix is een vereniging die erg actief is voor alle leden. Er worden het gehele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd. Badmintongerelateerde activiteiten, maar ook randactiviteiten. Onze vele vrijwilligers zetten zich graag in om activiteiten om te zetten tot een succes. Om dit alles goed te laten verlopen, zijn verschillende activiteiten en taken ondergebracht bij commissies. Hieronder lees je wat de diverse commissies bij BC Mix doen.

 

Commissie Algemene Zaken

De Commissie Algemene Zaken houdt zich bezig allerlei feestelijkheden, sponsoring en public relations. Ze organiseren bijvoorbeeld de nieuwjaarsreceptie, de tweejaarlijkse vrijwilligersavond, de feestavond na de clubkampioenschappen en het gezelligheidstoernooi waaraan familie, vrienden en collega's mee kunnen doen. Onder andere met deelname aan de Grote Clubactie en de Rabobank Clubkas Campagne worden de sponsorgelden opgehaald die hard nodig zijn voor een vereniging.

Zodra er een jubileum in het vooruitzicht ligt, breken er voor de commissie drukke tijden aan. Op 12 december 1967 is Badmintonvereniging BC Mix opgericht. Een jubileum, elke 5 jaar, gaat bij BC Mix nooit ongemerkt voorbij. Dat wordt altijd groots aangepakt met een spetterend feest op een mooie locatie in Naaldwijk.

Binnen deze commissie is ook de Mediacommissie ondergebracht, welke verantwoordelijk is voor de website, de maandelijkse nieuwsbrief, de Facebook-pagina en het aanleveren van informatie aan andere media, zoals kranten.

Commissieleden: Jan Broch (voorzitter), Linda Zwaartman, Edwin van Geest, Carla Werf, Miranda Duijndam (media), Erik van Paassen (media), Myrte Kok (media), Anne van Weije (media)

 

Technische Commissie

Bij de senioren is de organisatie van de deelname aan voor- en najaarscompetities de verantwoordelijkheid van de Technische Commissie, kortweg TC. Ze zorgen voor de teamindeling, plannen de wedstrijden en communiceren hierover met leden, de badmintonbond en de andere verenigingen.

Ook de competitietraining behorende bij competitiedeelname is een verantwoordelijkheid van de TC. De trainingen worden regelmatig geëvalueerd en samen met het bestuur kiest het de trainer.

Commissieleden: Tanja Klapwijk (voorzitter), Sonja Boers, Ellen Duijvesteijn, Ann-Louise van Leeuwen

 

Recreantencommissie

De recreantencommissie organiseert de recreantentraining, de recreantencompetitie in het voorjaar, de clubkampioenschappen voor senioren en allerlei andere activiteiten voor de recreatieve badmintonspeler. Denk hierbij aan het rackettrekken en de BBQ aan het einde van het competitieseizoen. De opvang van nieuwe leden wordt ook gedaan door deze commissie.

Al een aantal jaren is er op de woensdagochtend Badminton overdag, wat ook een verantwoordelijkheid van de Recreantencommissie is.

Commissieleden: Erik van Leeuwen (voorzitter), Anneke Leerdam, Edwin Rondel, Clarie van Scheijndel, Elmie Ravestein en Sven Treurniet

 

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie verzorgt alle activiteiten voor de jeugd van 6 tot 18 jaar. Een enthousiaste groep van vrijwilligers organiseert niet alleen de training, maar ook toernooien, competitie en activiteiten zoals Sinterklaas, uitjes en kamp. Ze zijn te herkennen aan de groene shirts en truien waarmee ze door de zaal lopen. Heb je vragen of wil je meer weten over onze vereniging of badminton, spreek ze gerust aan.

Commissieleden: Ralph Duijndam (voorzitter), Renate Willemsen, Monique Vos, Jeroen van Graft, Ismay de Jong, Melissa Duijvestijn, Hannah van Leeuwen, Jolanda Bouman