Hier is hij dan: de teamindeling voor de najaarscompetitie

Badminton Nederland Bondscompetitie
Senioren
do 19 april 2018 - 20:00

Velen van jullie keken er al een tijdje naar uit en werd er hier en daar al druk geprobeerd om wat details los te peuteren bij de Technische Commissie. Zonder resultaat natuurlijk, want die hieldt zoals gebruikelijk alles strikt geheim. Maar nu is het wachten dan eindelijk voorbij, want hier is hij dan... De Teamindeling voor de najaarscompetitie van seizoen 2018-2019.

Althans, je moet nog wel even doorklikken naar de competitiepagina.

 

Vragenuurtje

Heb je vragen naar aanleiding van de teamindeling, dan nodigen we je uit om die op maandag 23 april, tussen 20.30 en 21.30 uur, aan de leden van de Technische Commissie te stellen. Zij zitten dan in de kantine van De Pijl. En een complimentje uitdelen mag natuurlijk ook altijd! 😉

 

Na de Clubkampioenschappen begint de competitietraining weer

De maandag na de Clubkampioenschappen, maandag 23 april, begint gelijk de competitietraining in de nieuwe samenstelling. Tot het eind van dit seizoen zal die gegeven worden in twee groepen, met roterende begintijden. Wie de trainer zal zijn, houden we nog even geheim... Wil je weten wanneer jij op het trainingsveld verwacht wordt? Kijk dan naar het schema.

 

De nieuwe opzet: één bondscompetitie

Voor de meesten is het al langer bekend: de competitie zal worden gespeeld in een nieuwe opzet. Waar de najaarscompetitie voorheen bestond uit een bondscompetitie (eredivisie t/m 4e divisie) en een regiocompetitie (hoofdklasse t/m 7e klasse), blijft nu alleen de bondscompetitie over. Hieraan worden vijf divisies toegevoegd, waarin de teams uit de oude regiocompetities terecht komen. In de afbeelding hieronder zie je hoe dat in zijn werk gaat.

 

De nieuwe opzet van de bondscompetitie in seizoen 2018-2019.