Badminton overdag (woensdagochtend)

Sinds september 2012 bieden wij de mogelijkheid om woensdagochtend van 9:00 tot 10:30 uur te badmintonnen in Sportcentrum De Pijl. Ideaal voor diegenen die ’s avonds geen tijd of oppas hebben! Zowel gevorderden als beginners zijn welkom. De kosten bedragen €4,50 per keer en leden kunnen gratis meespelen.

Het eerste halfuur besteden we aan een warming-up en uitbreiding van techniek en tactiek. Vanaf 9.30 uur spelen we veelal dubbelpartijen. Hierbij gaat het er lekker fanatiek aan toe, wordt er gelachen en raken we beslist onze energie kwijt! Na een verfrissende douche drinken we samen koffie of thee boven in het sportcafé.

Kom je voor het eerst? Neem dan goede sportschoenen, sportkleding en douchespullen mee. Rackets kunnen geleend worden. Je bent van harte welkom om eens binnen te lopen en een ochtendje mee te spelen.

Begeleiding: Monique de Bie en Anneke Leerdam 
Voor meer info: overdag@bcmix.nl.

 

Groepsfoto bij Badminton Overdag.

Actueel

📣 Steun onze vereniging met Rabo ClubSupport!

Ben je lid van de Rabobank? Dan willen we je vragen iets voor onze vereniging te doen... Als je bij de Rabobank een rekening hebt lopen en ook nog eens lid bent van de Rabobank (gratis), dan is je stem geld waard voor onze vereniging. Vorige jaren heeft deze actie steeds een mooi en belangrijk bedrag voor onze vereniging opgeleverd! Zo werkt het...

🌞 3 JULI T/M 14 AUGUSTUS: Zomerbadminton bij BC Mix, ook voor niet-leden

Ook 's zomers kun je bij BC Mix badmintonnen. Om je conditie en je slagvaardigheid op peil te houden, maar ook gewoon voor de gezelligheid! Van 3 juli tot en met 14 augustus iedere maandag van 19:00 tot 22:00 in Sporthal de Pijl te Naaldwijk. Een speelavond voor ervaren spelers, maar ook voor mensen die wel eens willen weten of ze badminton leuk...