Badminton overdag (woensdagochtend)

Sinds september 2012 bieden wij de mogelijkheid om woensdagochtend van 9:00 tot 10:30 uur te badmintonnen in Sportcentrum De Pijl. Ideaal voor diegenen die ’s avonds geen tijd of oppas hebben! Zowel gevorderden als beginners zijn welkom. De kosten bedragen €4,- per keer en leden kunnen gratis meespelen.

Het eerste halfuur besteden we aan een warming-up en uitbreiding van techniek en tactiek. Vanaf 9.30 uur spelen we veelal dubbelpartijen. Hierbij gaat het er lekker fanatiek aan toe, wordt er gelachen en raken we beslist onze energie kwijt! Na een verfrissende douche drinken we samen koffie of thee boven in het sportcafé.

Kom je voor het eerst? Neem dan goede sportschoenen, sportkleding en douchespullen mee. Rackets kunnen geleend worden. Je bent van harte welkom om eens binnen te lopen en een ochtendje mee te spelen.

Begeleiding: Monique de Bie en Anneke Leerdam
Voor meer info: overdag@bcmix.nl.

Groepsfoto bij Badminton Overdag.

Actueel

Gezelligheidstoernooi

Op donderdag 29 juni vanaf 19.00 uur is het weer tijd voor het gezelligheidstoernooi van BC Mix! Wil jij je collega’s, buren, vrienden of familie kennis laten maken met de badmintonsport? Of wil je met een clubje van leden en oud-leden weer een gezellig toernooitje spelen? Grijp dan nu je kans! Geef je op voor het BC Mix gezelligheidstoernooi.Stel...