Seizoen 2022/2023 start op maandag 22 augustus

Schoenen en een badmintonracket.
Algemeen
di 16 augustus 2022 - 20:28

Deze week start het nieuwe badmintonseizoen! In dit bericht vind je alle belangrijke informatie.

Competitietraining begint maandag

Komende maandag, 22 augustus, gaat het seizoen 2022/2023 van start en zullen we weer in drie trainingsgroepen gaan trainen. Danny Birahy zal de trainingen verzorgen en ook dit jaar zal de trainingstijd wekelijks wisselen, dus let goed op wanneer je wordt verwacht. Voor maandag 22 augustus ziet het schema er als volgt uit:

  • 19:15 - 20:30 uur: Team 8 t/m 10 (Trainingsgroep 3)
  • 20.30 - 21:30 uur: Team 5 t/m 7 (Trainingsgroep 2)
  • 21:30 - 22:30 uur: Team 1 t/m 4 (Trainingsgroep 1)

Kijk op deze pagina voor de overige trainingstijden.

De reservespelers kunnen hun trainingsgroep vinden bij de teamindeling. Wil je reserve zijn en eventueel meetrainen maar sta je nog niet vermeld in het reserveoverzicht op de site? Laat dit dan even weten aan de TC.

Kun je voor een langere periode niet bij de training aanwezig zijn, laat het Danny dan weten via een berichtje op 06 - 54 28 21 88. 

Is de training al gestart als je binnen komt, dan zal Danny je alleen laten meedoen als dat voor de training goed uit komt. Zorg dus dat je op tijd bent, dan kun je in ieder geval meedoen. Als Danny aangeeft dat je niet mee kunt doen met de training en daar heb je vragen over, kom dan naar de TC.

Aangezien de training vijf kwartier of 1 uur duurt, dien je zelf te zorgen voor een goede warming up vooraf.

Ook recreanten weer van start

Vanaf 22 augustus gaat ook voor de recreanten het badmintonseizoen weer van start. Naast het gebruikelijke vrijspelen op maandagavond, donderdagavond en woensdagochtend, zullen er ook weer recreanten trainingen georganiseerd gaan worden. Deze trainingen vinden plaats op donderdagavond van 20:20 tot 21:00 en starten begin oktober. Heb je interesse dan kan je je aanmelden bij de Recreantencommissie (Clarie, Anneke, Edwin en Erik).

Jeugd

Op maandag 22 augustus beginnen we weer met de trainingen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Zaterdag 7 september is de eerste jeugdtraining op zaterdag.  De indeling van de trainingen mailen we binnenkort naar alle jeugdleden en ouders.

Wij hebben er weer in zin en zien jullie maandagavond of zaterdagochtend graag weer op de training!

Hoe de komende maanden eruit zien, kun je bekijken op deze pagina.

Badminton Overdag

Komende woensdagochtend, 24 augustus, start ook direct Badminton Overdag weer.