Najaarscompetitie half september van start

Bondscompetitie van Badminton Nederland.
Senioren
zo 29 augustus 2021 - 09:42

Binnenkort gaat de najaarscompetitie weer beginnen. Afgelopen week hebben we nog poulewijzigingen doorgekregen van de bond, dus de indeling en wedstrijden op Toernooi.nl staan nog niet vast. Zodra de poules en wedstrijden definitief zijn, worden de teams daarover geïnformeerd. Wij verwachten dat dit op korte termijn zal zijn. Wel kunnen we aangeven dat als de maatregelen zo blijven de bond van plan is om de eerste speelweek te laten starten op maandag 13 september. Je kunt de voorlopige indeling vinden via deze pagina.

Wedstrijd verzetten
Mocht je een uitwedstrijd willen verzetten, dien je dat zelf met de tegenstander te regelen. De TC heeft de gegevens van de competitiecontactpersonen van alle verenigingen. Het heeft niet onze voorkeur om een wedstrijd in De Pijl te verzetten. Moet er toch thuiswedstrijd verzet worden, neem dan contact op met de TC voor de mogelijkheden. Conform het competitiereglement dient uiterlijk 10 werkdagen voor zowel de oorspronkelijke als de nieuwe wedstrijddatum toestemming te worden gevraagd aan de competitieleiding. Begin dus op tijd met het verzetten van de wedstrijd.

Shuttles
De shuttles voor de thuiswedstrijden van de competitie worden tijdens de trainingen de komende weken uitgedeeld. Let zelf op dat een lid van jouw team de koker(s) in ontvangst heeft genomen om problemen tijdens de eerste thuiswedstrijd te voorkomen. 

Invallen
De regels met betrekking tot invallen zijn terug te vinden in de teammappen en op deze site.