Inschrijving voor de najaarscompetitie geopend

Bondscompetitie van Badminton Nederland.
Senioren
di 15 juni 2021 - 16:55

Als de coronamaatregelen het toelaten is de bond van plan om per 6 september het competitieseizoen 2021-2022 te laten starten. Wij als vereniging hebben het aantal teams al opgegeven bij de bond en de voorlopige poule-indeling is al gemaakt.

Het belangrijkste, de competitiespelers, mist dan nog! Middels het online inschrijffomulier is het mogelijk je op te geven voor het komende competitieseizoen.

Ook al klinkt 6 september 2021 nog ver weg, na zo'n lange pauze in speelgelegenheid is het aan te raden op tijd weer aan je conditie en vaardigheden te gaan werken om blessures zoveel mogelijk te voorkomen. Sinds 31 mei heeft Danny de training binnen weer kunnen voortzetten en middels online reserveren is het mogelijk je hier voor aan te melden. Er wordt deze zomer gewoon doorgetraind, zodat je topfit aan de competitie kunt beginnen!

Indien je vragen hebt inzake de competitie en/of training, kun je deze stellen aan de Technische Commissie bestaande uit Rob Rietveld, Sonja Boers, Ellen Duijvesteijn en Tanja Klapwijk. Of stuur ze een e-mail.

 

Inschrijven voor de competitie