UPDATE CORONAVIRUS: buitentrainingen in juni, mogelijk vanaf 1 juli weer activiteiten binnen

Algemeen
do 12 maart 2020 - 17:49

Update 31 mei:

Afgelopen week heeft de overheid te kennen gegeven dat binnensporten mogelijk hervat kunnen worden vanaf 1 juli, met inachtneming van extra maatregelen. Op dit moment bekijken wij de mogelijkheden hiervoor.

In de tussentijd willen we ook de seniorleden de mogelijkheid bieden om buiten te trainen. Voor hen organiseren we trainingen op het sportterrein van Olympus '70.

 

Update 24 mei:

De jeugd is gestart met buitentrainingen.

 

Update 18 mei:

Het lijkt er voorlopig op dat de sporthallen tot en met 1 september gesloten zullen blijven. We zullen de ontwikkelingen volgen.

 

Update per 23 april:

De maatregelen tegen het virus zijn door de overheid wederom verlengd. Dit bekent dat wij onze geliefde sport voorlopig nog niet kunnen beoefenen. De sportzalen blijven dicht tot en met 19 mei.

In de nieuwsbrief van deze maand hebben wij ook laten weten dat het jeugdkamp dit jaar helaas geen doorgang zal vinden.

 

Update per 1 april:

Nadat de maatregelen gisteravond zijn verlengd, dienen wij mee te gaan in de beslissing om tot en met 28 april geen BC Mix-activiteiten te gaan doen. Geen trainingen of wedstrijden, geen clubkampioenschappen voor de jeugd en ook geen feestavond voor de senioren. We betreuren dit, maar wij vinden nu de gezondheid van iedereen het belangrijkste. Deze beslissing is helaas noodzakelijk. Houd vol en blijf gezond!

 

Oorsponkelijk bericht:

Badminton Nederland, in navolging van het NOC*NSF, geadviseerd om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden tot en met 6 april af te gelasten. De bond zelf heeft alle competitiewedstrijden tot die tijd afgelast.

We volgen deze oproep hebben en zullen al onze activiteiten, waaronder ook de jeugdtrainingen en vrij spelen tot en met 6 april niet door laten gaan.

Helaas betekent dit ook dat we de Clubkampioenschappen 2020 hebben moeten beëindigen. Het verplaatsen of uitstellen van het restant van het toernooi is een onmogelijke opgave, en daarbij is er ook nog eens de kans dat de maatregelen vanuit het RIVM verlengd zullen worden. Wij danken je voor jouw inzet, en hopen weer op jouw inschrijving in 2021.

De afsluitende feestavond en de Clubkampioenschappen voor de jeugd, beide op zaterdag 18 april, blijven vooralsnog op de agenda staan. Een definitief besluit over deze evenementen volgt op een later moment.

Met vriendelijke groet, 
Bestuur BC Mix en de Toernooicommissie

 

Dit artikel zal worden bijgewerkt als er meer informatie is.