Gezellig en zonnig kampweekend in Teteringen

De groep die op kamp ging naar Teteringen.
Senioren
do 30 mei 2019 - 15:47

Dit weekend was er voor het eerst in jaren weer een kampweekend voor de seniorleden van BC Mix. Een groep van 33, in een heel gemixte samenstelling, vertrok voor een weekend naar de bosrijke omgeving van Teteringen, in Noord-Brabant. Met z'n allen maakten zij er een reuzegezellig weekend van. En ondanks de niet al te beste weersvoorspellingen, bleek het weekend zonovergoten.

Op vrijdagavond startte het kamp al gelijk met een aantal spellen. Eerst was er het fotospel, waarbij de kampgangers moesten raden wie er bij de jeugdfoto's aan de waslijn hoorden. Het bleek al gauw een hele puzzel. Daarna was trapte Renate Willemsen het moordspel Gotcha! af en was er een casinoavond met roulette, blackjack en als intermezzo de cryptische muziekquiz onder leiding van John van Koppen. Met alle activiteiten waren punten te verdienen voor het klassement waarmee uiteindelijk de Summer Trophy kon worden gewonnen.

Zaterdagochtend werd iedereen op tijd uit z'n bed gelicht voor de ochtendgymnastiek, verzorgd door Linda Janssen en na het ontbijt had Stefan van der Knaap twee bosspellen georganiseerd: levend kwartet en levend bingo, waarbij de raarste objecten moesten worden verzameld om te winnen. Schoenveters, mieren of zelfs een haar van Dylan... De avond werd gevuld met een spannende pubquiz, in elkaar gedraaid door Dylan Bondt en Edwin van Geest, om daarna over te schakelen op karaoke.

Het zondagprogramma kwam gelukkig wat rustiger op gang. Iedereen had tijd om een beetje bij te komen, alvorens aan te schuiven bij de brunch. 's Middags was er een fotospeurtocht in Breda. De vijf teams moesten op zoek naar beelden, uithangborden, dieren en nog veel meer en daarmee zo creatief mogelijk op de foto. De foto's konden direct doorgestuurd worden naar de jury en dit alles leverde naast punten voor het klassement ook nog een hoop hilarische foto's op.

Tijdens de afsluitende borrel in de stad bleek uiteindelijk dat Clarie van Scheijndel er met de trofee vandoor ging, met één puntje voorsprong op Ann-Louise van Leeuwen. Gefeliciteerd! ;-)

Maar de echte winst bestond natuurlijk uit de gezelligheid tijdens het weekend, waar iedereen in meedeelde. De organisatie is heel blij met hoe jullie allen het weekend tot zo'n succes maakten! Bedankt daarvoor!

 

📷 Bekijk alle foto's van het weekend...

 

Tenslotte hebben we nog een kleine verrassing voor alle deelnemers: er was nog wat budget over, dus jullie ontvangen binnenkort nog een fotoboekje als aandenken aan het kamp!