Najaarscompetitie begint donderdag

Bondscompetitie
Senioren
zo 9 september 2018 - 22:48

Deze week start de najaarscompetitie en zullen veertien teams van BC Mix gaan strijden om een mooie plaats in het eindklassement. Nu wat praktische informatie voor de competitiespelers:

 • Op maandag 10 september worden de teammappen en de shuttles uitgedeeld.
   
 • De competitiewedstrijden worden gespeeld in een zwarte broek of rok en het shirt van onze sponsor GGG Grünewald. Heb je nog geen shirt besteld of ontvangen, meld je dan bij Miranda Duijndam.
   
 • Anneke Leerdam zal ook dit jaar de teamfoto's maken en wel op donderdag 13 september, zaterdag 15 september, zaterdag 22 september en donderdag 27 september. Ook als je team niet compleet is, je een rood hoofd hebt van je wedstrijd of je last hebt van je teen... het fotomoment gaat door.
   
 • De uitslagen van de thuiswedstrijden dienen de zondag van de speelweek uiterlijk om 20.00 uur te zijn ingevuld op badmintonnederland.toernooi.nl. Wordt de uitslag te laat ingevuld, ontvangt BC Mix een boete van de bond, welke zal worden doorgerekend naar het veroorzakende team.
   
 • Let er op dat bij een verplaatsing uiterlijk 10 dagen voor de oorspronkelijke wedstrijddatum, danwel nieuwe wedstrijddatum bij een vervroeging, de toestemming van de tegenstander en de bond moet zijn ontvangen.

Wij wensen alle teams veel succes in de komende maanden!

 

Najaarscompetitie: invalreglement

Nu de bondscompetitie en regiocompetitie zijn samengevoegd, zijn ook de invalregels veranderd. De regels kun je vinden op de site, via de pagina over de najaarscompetitie. In de teammap kun je ook de nieuwe regels alsmede de ranglijst vinden. 

 

Najaarscompetitie: shuttlegebruik

In de teammap zit informatie over het shuttlegebruik. Lees dit eens door.

Mocht je team tijdens de competitie alle door de TC verstrekte shuttles hebben gebruikt, dan horen we dat graag en ontvang je nieuwe shuttles.

We hebben een warme zomer gehad en dat heeft ook effect op de veren shuttles. Deze zijn droger en de veren zullen daardoor waarschijnlijk eerder breken. Om de levensduur te verlengen raden we jullie aan de verenshuttles minimaal 24 uur voor gebruik te prepareren. Hier vind je hierover uitleg.