INSCHRIJVEN: Recreanten-/voorjaarscompetitie

Heren 1 werd vorig jaar kampioen in de voorjaarscompetitie
Senioren
zo 14 oktober 2018 - 21:31

Dames-/Herencompetitie

Van februari t/m mei wordt de voorjaarscompetitie gespeeld. Deze competitie bestaat uit vijf thuiswedstrijden en vijf uitwedstrijden en wordt gespeeld met een team van minimaal zes spelers bestaande uit uitsluitend heren of uitsluitend dames. Er worden dan vier singles en vier dubbels gespeeld en er kan worden ingeschreven op verschillende niveaus, welke een samenvoeging zijn van de divisies van de najaarscompetitie. 

Net als vorig jaar kan iedereen zich individueel inschrijven en is er geen teaminschrijving mogelijk. Aan de hand van de inschrijvingen worden per klasse de teams samengesteld. 

Recreantencompetitie

Heb je interesse in gemengde competitie in het voorjaar op een meer recreatief niveau? Dan is de recreantencompetitie een optie. De kosten hiervan zijn € 40,- per team. De teams worden samengesteld door de recreantencommissie, waarbij leden die geen najaarscompetitie spelen voorrang krijgen. Je kunt kiezen voor een competitie mét of zonder enkelspel. Meer informatie vind je op deze pagina.

 

Heb je interesse in deelname aan een van deze competities? Schrijf je dan uiterlijk 31 oktober in via het digitale inschrijfformulier.

 

Klik hier om in te schrijven