'BC Maasdijk' winnaars Pubquiz, 'Edz Angels' pakken Summer Trophy

'Edz Angels' mogen zich de Beste Quizzers van BC Mix noemen.
Senioren
za 22 december 2018 - 17:42

Vrijdagavond heeft 'BC Maasdijk' de overwinning bij de eerste BC Mix Pubquiz op zijn naam geschreven. Met 15 teams met in totaal 85 enthousiaste deelnemers zat de bar van Sporthal de Pijl helemaal vol. Na acht rondes met de meest uiteenlopende vragen had het team met ervaren quizzers maar liefst 83,5 punt verzameld. Omdat dit team het enige was zonder leden van de vereniging, ging de Summer Trophy echter aan hen voorbij. De wisselbokaal, die voor ons een speciale betekenis heeft, blijft immers te allen tijde binnen de vereniging.

'Edz Angels', het team dat als Team 5 in dezelfde samenstelling aan de badmintoncompetitie meedoet, haalde slechts twee punten minder dan BC Maasdijk. Daarmee gingen zij er met de wisselbeker vandoor, die nu voor de tweede maal werd uitgereikt. Uiteindelijk maakten Ivana, Sonja, Vanessa, Gert-Jan, Edwin en Erik het verschil met plaats drie door twee keer succesvol in beroep te gaan tegen afgekeurde antwoorden. Het leverde hen uiteraard de nodige hoon uit de zaal op, maar ook twee punten en daarmee de titel Beste Quizzers van BC Mix.

Het podium werd gecompleteerd door De Papegaaien, met 79,5 punt. Het team met onder andere Miranda, Manon en Renate, de organisators van deze gezellige avond.

Een speciaal bedankje gaat nog uit naar de presentatoren, de Quiz Brothers, die de hele avond in goede banen leidden. En natuurlijk naar Renate, Manon en Miranda voor het idee en de organisatie. Toppers zijn jullie!