Nieuws van de TC - Augustus 2017

Shuttle en racketblad uit BC Mix-logo.
Senioren

Nog één feestelijke week en dan gaat het seizoen 2017-2018 starten. Maandag 21 augustus zal de eerste trainingsavond zijn. Ook dit jaar zal de trainingstijd wekelijks wisselen, dus let goed op wanneer je wordt verwacht. Kijk hier voor de trainingstijden.

Kun je niet bij de training aanwezig zijn, laat het Michel dan weten via een berichtje. Is de training al gestart als je binnen komt, zal Michel je alleen laten meedoen als dat voor de training goed uit komt. Zorg dus dat je op tijd bent, dan kun je in ieder geval meedoen. Als Michel aangeeft dat je niet mee kunt doen met de training en daar heb je vragen over, kom dan naar de TC. Aangezien de training, afhankelijk van de begintijd, 1 uur of 5 kwartier duurt, dien je zelf te zorgen voor een goede warming up vooraf.

Najaarscompetitie

Ieder team is via WhatsApp bericht dat de poule-indelingen bekend zijn en deze zijn via onze competitiepagina te vinden. Voor de bondscompetitie (team 1 en 2) zijn de data en tijden nog niet definitief, voor de regiocompetitie (overige teams) inmiddels wel. Noteer deze data in je agenda! 

Mocht je een uitwedstrijd willen verzetten, dien je dat zelf met de tegenstander te regelen. De TC heeft de gegevens van de competitiecontactpersonen van alle verenigingen. Moet er een thuiswedstrijd verzet worden, neem dan contact op met de TC voor de mogelijkheden. Conform het competitiereglement dient uiterlijk 10 werkdagen voor zowel de oorspronkelijke als de nieuwe wedstrijddatum toestemming te worden gevraagd aan de competitieleiding. Begin dus op tijd met het verzetten van de wedstrijd.

De verenshuttles voor de thuiswedstrijden van de competitie worden tijdens de trainingen de komende weken uitgedeeld. Let zelf op dat een lid van jouw team de kokers in ontvangst heeft genomen om problemen tijdens de eerste thuiswedstrijd te voorkomen. 

Ook de teamfoto’s zullen binnenkort worden gemaakt, de datum volgt nog.

Reservespelers

Deze week worden mogelijke reservespelers per e-mail benaderd of ze op de reservelijst willen staan en dan wel of geen training willen volgen. Ben jij eind augustus nog niet benaderd door de TC en wil je op de reservelijst staan laat ons dat dan even weten. De regels met betrekking tot invallen zijn terug te vinden in de teammappen en worden aan de reservespelers doorgegeven.