Training, competitie en overig nieuws van de TC

Veren shuttle
Senioren

Nog één feestelijke week en dan gaat het seizoen 2016-2017 starten. Maandag 22 augustus zal de eerste trainingsavond zijn. Ook dit jaar zal de trainingstijd wekelijks wisselen, dus let goed op wanneer je wordt verwacht. De indeling en tijden staan op deze pagina.

Is de training al gestart als je binnen komt, zal Michel je alleen laten meedoen als dat voor de training goed uit komt. Zorg dus dat je op tijd bent, dan kun je in ieder geval meedoen. Als Michel aangeeft dat je niet mee kan doen met de training en daar heb je vragen over, kom dat naar de TC. Aangezien de training 1 uur tot 5 kwartier duurt, dien je zelf te zorgen voor een goede warming-up vooraf.

In een nieuwsbrief schreven wij al dat de poule-indeling bekend is en deze terug te vinden is op Toernooi.nl. Ook de wedstrijdendata en tijden zijn daar terug te vinden. Wij hebben bericht gekregen dat de wijzigingstermijn is gesloten, de data en tijden op de site van badminton Nederland zijn dus definitief. Noteer deze data in je agenda!

Mocht je een uitwedstrijd willen verzetten, dien je dat zelf met de tegenstander te regelen. De TC heeft  de gegevens van de competitiecontactpersonen van alle verenigingen. Moet er een thuiswedstrijd verzet worden, neem dan contact op met de TC voor de mogelijkheden. Conform het regiocompetitiereglement dient uiterlijk 10 werkdagen voor zowel de oorspronkelijke als de nieuwe wedstrijddatum toestemming te worden gevraagd aan de regiocompetitieleiding. Begin dus op tijd met het verzetten van de wedstrijd.

De verenshuttles voor de thuiswedstrijden van de competitie worden tijdens de trainingen de komende weken uitgedeeld. Let zelf op dat een lid van jouw team de kokers in ontvangst heeft genomen om problemen tijdens de eerste thuiswedstrijd te voorkomen.

Ook de teamfoto’s zullen binnenkort worden gemaakt, de datum volgt nog.

Deze week worden mogelijke reservespelers per e-mail benaderd of ze op de reservelijst willen staan en dan wel of geen training willen volgen. Ben jij eind augustus nog niet benaderd door de TC en wil je op de reservelijst staan laat ons dat dan even weten via tc@bcmix.nl.

De regels met betrekking tot invallen zijn terug te vinden in de teammappen en worden aan de reservespelers doorgegeven.