RJC toernooi bij BC Mix

Logo regio jeugd circuit
Jeugd
vr 21 oktober 2016 - 15:43

Dit weekend vindt in Sportcentrum de Pijl het RJC BC Mix Toernooi plaats. Met zo’n 150 deelnemers worden er in twee dagen een heleboel wedstrijden gespeeld.
Op zaterdag trappen de categorieën U13 t/m U19 om 9:00 uur het toernooi af. Er worden op zaterdag alleen singel- en dubbelwedstrijden gespeeld. Zondag begint om 9:00 uur ook het toernooi voor de categorieën U9 en U11. De finale partijen zijn gepland vanaf 15:30 uur en de prijsuitreiking wordt verwacht rond 18:00 uur. Het gehele weekend is er een fotograaf aanwezig die actiefoto’s zal maken.

De organisatie heeft er in de voorbereiding weer alles aan gedaan om het toernooi zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook dit jaar is de ‘Wall of Fame BC Mix’ weer te bewonderen in de sporthal. Ook zal er op beide dagen een loterij plaats vinden met veel leuke prijzen! Verder staat Michel Da Silva van Allrackets.com het gehele weekend met een stand in de hal. Daar kunnen allerlei badmintonartikelen gekocht worden.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen bij het grootste jeugdtoernooi dat BC Mix organiseert. De tribune staat uit en er is een baan omgetoverd tot terras met bijzondere (palm)bomen. Mocht je niet langs kunnen komen, wees niet getreurd, we uploaden het toernooi regelmatig online.

De geplande wedstrijden staan op www.badmintonnederland.toernooi.nl

Meer informatie over het circuit staat op: www.regiojeugdcircuit.nl


Tot morgen of overmorgen!