Teamindeling najaarscompetitie bekendgemaakt

Bondscompetitie Badminton Nederland
Senioren

Donderdagavond 13 april is, zoals gebruikelijk op de halve finaleavond van de Clubkampioenschappen, de teamindeling voor de Bondscompetitie 2023/2024 bekendgemaakt. De Technische Commissie heeft er weer een behoorlijke puzzel aan gehad en het eindresultaat telt net als vorig jaar tien teams. Team 1 speelt dit jaar in de vierde divisie en in bijna alle divisies daaronder is onze vereniging ook weer vertegenwoordigd.

Je kunt de teamindeling hier op de website nalezen.

Training

Vanaf maandag 17 april starten de trainingen weer, die verzorgd worden door Danny. Voor de periode tot aan de zomer wordt er in twee groepen getraind: team 1 t/m 5 en team 6 t/m 10. Je vindt de trainingstijden op de pagina Competitietraining.

Reservespelers en andere spelers die tot de zomer meetrainen, kunnen zich ook terugvinden onderaan de teamindeling. Zij kunnen er op deze manier achter komen in welke groep zij trainen. Sta je hier niet bij en wil je graag meetrainen op de maandagavond? Meld je bij de TC!

Vragenuurtje

Heb je naar aanleiding van de teamindeling vragen aan de TC, dan nodigen wij je uit om maandag 17 april 2023 van 20:15 tot 21:15 uur je vragen te komen stellen. Wij zitten boven in het restauratieve gedeelte van De Pijl.