INSCHRIJVEN: Clubkampioenschappen 2023

Senioren

In de afgelopen nieuwsbrief konden jullie al lezen dat de Clubkampioenschappen weer op de agenda staan! Van 6 maart tot en met 15 april zal er worden gestreden in verschillende klassen in de enkels, mixen en dubbels.

Dit jaar zijn er weer verliezersrondes in de dubbels en mixen in alle sterkteklassen. In de enkel zullen er verliezersrondes zijn bij voldoende inschrijvingen en als er ruimte is tijdens het toernooi. Deze kampioenschappen zijn voor iedereen, zowel voor de beginnende recreant als voor de (ver)gevorderde competitiespeler.

⏰ Uiterste inschrijfdatum is 22 januari 2023
💰 Deelname is alleen voor leden en is gratis
🏆 Halve finales en finales vinden plaats op donderdag 13 april en zaterdag 15 april

Let op! Donderdag 16 maart wordt er niet gespeeld, hiervoor wordt er op zondag 12 maart een speeldag ingelast. Zet deze datum alvast in je agenda!

Nog even ter herinnering de belangrijkste punten uit de opzet van de clubkampioenschappen op een rijtje:

  • De poules kunnen starten om 19.00 uur, 20.00 uur of 21.00 uur. Dit jaar zullen we 2 poules van 3 tegelijk op één baan starten om de efficiëntie van de speeltijd te verhogen. Er zal om en om een wedstrijd uit de twee verschillende poules gespeeld worden.
     
  • Mogelijkheden voor het verzetten van wedstrijden zijn beperkt door de vaste toernooiduur.
     
  • Vrijwel elke avond is er minimaal één baan om vrij te spelen en later op de avond meer banen.
     
  • In alle klassen A1, A2 en B worden in de dubbels en gemengd dubbels voorrondes gespeeld. Na de voorrondes wordt er verder gespeeld in een cq. 1A1, 2A1, 1A2, 2A2, B1 en B2.
     
  • Let op: de sterkteklasse-indelingen zijn dit jaar gewijzigd.
     
  • Het toernooireglement is gewijzigd en te lezen via deze link en op toernooi.nl.

De aanvangstijden en poule-indelingen worden twee weken van tevoren bekendgemaakt op internet. De halve finales vinden plaats op donderdagavond 13 april en de finales op zaterdagavond 15 april (vanaf 16:00). Direct na de finales volgt de prijsuitreiking (+/- 21:00) met aansluitend de feestavond.

 

INSCHRIJVEN

 

📣 OPROEP

Elk jaar worden de winnaars van de clubkampioenschappen blij gemaakt met leuke en verrassende prijzen. Heb je interesse om dit jaar een van de cadeaus te sponsoren? Neem dan contact op met de prijscommissie via Clarie: 06-14105100.