We mogen weer badmintonnen!

Sportschoenen en een badmintonracket.
Algemeen

Yes, we mogen de zaal weer in om onze leuke sport te beoefenen! Na de persconferentie liepen we de hele avond met een big smile rond. We mogen weer badmintonnen... De jeugd is vanmorgen al begonnen en de senioren kunnen maandagavond 17 januari weer in de sporthal terecht.

Per direct worden alle trainingen (jeugd, senioren en recreanten/probeerbadminton.nu) weer hervat. Op de website kun je vinden wanneer je traint.

Ook het vrij spelen mag weer iedere maandagavond, woensdagochtend en donderdagavond. Hiervoor is reserveren niet nodig.

We hebben voorlopig ook extra speelmomenten op zaterdagochtend. Dan zijn er vier banen beschikbaar van 9:00 tot 10:30 en van 10:30 tot 12:00. Vanwege de beperkte hoeveelheid ruimte, dien je je hiervoor wèl in te schrijven via het bekende reserveringssysteem op de website.


Wat mogen we allemaal?

  • We mogen dubbelen, singelen en mixen.
     
  • De kleedkamers en de douches mogen gebruikt worden.
     
  • Baan 5 wordt nog steeds gebruikt om de kaartjes op te hangen. Gun elkaar hier de ruimte (1,5m) en ga pas afhangen als de zoemer gegaan is.

 
Vanuit de overheid gelden de volgende maatregelen

  • Voel je je niet fit, blijf dan thuis.
     
  • In de sporthal is het dragen van een mondkapje verplicht (vanaf 13 jaar), behalve tijdens het sporten.
     
  • Iedereen (vanaf 18 jaar) moet een geldige QR-code kunnen laten zien. Deze wordt gecheckt bij binnenkomst.
     
  • Als je niet aan het sporten bent, moet je 1,5 meter afstand houden.
     
  • Publiek is niet toegestaan.

 
Competitie

Competitiewedstrijden tussen verschillende verenigingen zijn nog niet toegestaan. Daarom kijken we of we op zaterdagavond 22 januari onderlinge wedstrijden kunnen organiseren (voor competitiespelers senioren). Meer informatie hierover volgt snel via de Technische Commissie.

Helaas blijft de horeca nog gesloten, maar tussen de wedstrijden door is er tijd voor een sociaal praatje met elkaar. We kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien in de sporthal!

Sportieve groeten,
Bestuur BC Mix


P.S: Op woensdagavond 23 februari vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Houd die datum dus vrij!