John & de Koppensnellers (zonder John) winnaars Pubquiz

Het team 'John en de Koppensnellers (zonder John)' won de quiz.
Algemeen
di 26 april 2022 - 10:23

Op vrijdag 22 april streden dertien teams om de overwinning bij de Pubquiz van BC Mix. Op het spel stond de felbegeerde Summer Trophy. Een leuk, gemixt gezelschap van jeugd en senioren hebben kun hersenen laten kraken op de vragen van de Quiz Brothers, maar gepresenteerd door onze eigen quizhost Linda Zwaardman.

Na de zes ronden, waarbij gevarieerde vragen naar de teams werden geslingerd, ging het hard tegen hard. Tijdens de tweede tussenstand werd het al duidelijk dat het een spannende avond ging worden. Uiteindelijk ging na een bloedstollende laatste twee ronden de trofee toch mee naar huis met John & de Koppensnellers (zonder John), bestaande uit Gert-Jan, Erik, Paul, weer Erik en Coen (v.l.n.r.). Het team behaalde 63 punten. Na het uitbundige juichen van het team werd Gert-Jan aangemoedigd tot een toespraak naar de rest van de zaal. Helaas was hij eerder op de dag zijn stem kwijtgeraakt, waardoor waarschijnlijk niemand heeft verstaan wat hij nu precies gezegd heeft.

Naast de trofee kreeg het team ook een bon om te gaan lasergamen bij Van der Ende Racing Inn. We hopen dat John er dan wel bij is en Team Geen Idee, dat bij de quiz met 60 punten als tweede eindigde, werd ook direct uitgedaagd om mee te gaan. Na de uitreiking van de prijzen hebben we onder het genot van een drankje nog een leuke avond met elkaar gehad.

Dit was de eerste in een rijtje van activiteiten welke de komende tijd georganiseerd worden. Nu is het tijd om uit te gaan kijken naar het volgende feestje: de feestavond van de Clubkampioenschappen!