INSCHRIJVEN: Voorjaarscompetitie 2023

Senioren

Het is weer mogelijk je in te schrijven voor de voorjaars (heren/dames/dubbel) competitie! 

Elk jaar doet BC Mix met een aantal teams mee aan de voorjaarscompetitie. De competitie wordt gespeeld aansluitend aan de najaarscompetitie, van maart t/m juni, en er zijn twee vormen: heren-/damescompetitie en dubbelcompetitie.

Heren-/damescompetitie

De heren- en damescompetities zijn bestemd voor teams bestaande uit uitsluitend heren of dames, bij voorkeur minimaal zes. Er wordt gespeeld middels poules in drie verschillende divisies waarbij de indeling wordt gebaseerd op de speelsterkte tijdens de najaarscompetitie. Een poule bestaat uit maximaal zes teams, waardoor er vijf wedstrijden thuis en vijf wedstrijden uit worden gespeeld. Tijdens elke wedstrijd worden er vier singles en vier dubbels gespeeld.

Dubbelcompetitie

De dubbelcompetitie is zeer geschikt voor de recreatieve speler. Elke competitiewedstrijd worden er een herendubbel, een damesdubbel en vier gemengd dubbels gespeeld. Dus géén enkelpartijen! Daarmee is het de opvolger van de recreantencompetitie die in het verleden door de RCZ werd georganiseerd.

We hebben ruimte voor maximaal zes teams. Inschrijving gebeurt individueel en niet als team. De Technische Commissie en Recreantencommissie zullen de teamsamenstelling bepalen. Het is mogelijk daarbij dat de commissies afwijken van de opgegeven voorkeuren om te komen tot een evenwichtige teamsamenstelling op de verschillende niveaus.

Heb je interesse in deelname aan de voorjaarscompetitie? Schrijf je dan uiterlijk 12 december in. Voor vragen kun je terecht bij desbetreffende commissie.

 

INSCHRIJVEN