Yeah, we mogen weer dubbelen en mixen!

Coronavirus
Algemeen
vr 4 juni 2021 - 10:26

We hebben van Badminton Nederland te horen gekregen dat de versoepelingen ook voor onze mooie sport gelden. Daardoor mogen wij weer gaan dubbelen en mixen en mogen we met meer personen tegelijk in de sporthal!

Voor de seniorleden betekent dit betekent dat wij 44 plaatsen per tijdsblok vrij gaan maken vanaf maandag 7 juni. Omdat we vele maanden gemist hebben, hebben we als bestuur besloten dat we in de maanden juni, juli en augustus op de maandag en donderdag door gaan met trainen en vrij spelen! Je kunt de hele zomer gratis komen badmintonnen.

We hebben de tijdsblokken aangepast naar twee tijden voor de maandag (training + vrijspelen) en de donderdag:

  • 19:15 tot 20:30 uur
  • 20:45 tot 22:00 uur

De competitiespelers kunnen op deze pagina zien in welke trainingsgroep ze zitten.

Het bord voor onze kaartjes dient nog wel iedere keer aan de tribune te hangen zodat we baan 5 als ruimte hebben voor de kaartjeswissels. Probeer op dit soort momenten wel de 1,5 meter afstand te bewaken. We zullen twee banken als afscheiding neer te zetten zodat we een looproute hebben langs het bord.

Ook zijn de kleedkamers en de douches weer open vanaf 7 juni en mag men deze weer gaan gebruiken, maar omdat daar nog steeds 1,5 meter afstand moeten houden, zal niet iedereen er tegelijk in passen. We raden iedereen daarom aan nog zoveel mogelijk thuis om te kleden. Neem sowieso je spullen mee de zaal in, want de looproute in De Pijl blijft nog even bestaan en je verlaat de zaal dus via kleedkamer A of B, terwijl je binnenkomt via D of E. We dienen bij binnenkomst en bij het weggaan ook nog steeds een mondkapje te dragen.

Heel veel spelplezier de komende maanden!