Start nieuwe seizoen jeugd

Shuttle en racketblad uit BC Mix-logo.
Jeugd
zo 29 augustus 2021 - 08:58

Op maandag 30 augustus beginnen we weer met de trainingen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Zaterdag 4 september is de eerste jeugdtraining op zaterdag. Hier trainen de mini’s en starten om 8:45. Om 10:30 starten de gevorderde en oudere jeugdleden. De indeling van de trainingen zullen we binnenkort naar alle jeugdleden en hun ouders mailen.

Op vrijdagavond is er nog geen training. De jeugdcommissie is druk bezig om te kijken op welke manier we deze kunnen organiseren. Als we hier meer over weten, zullen we jullie hierover informeren. 

Wij hebben er weer in zin en zien jullie maandagavond of zaterdagochtend graag weer op de training. Op deze pagina kun je vinden hoe de komende maanden eruitzien.

Neem een vriendje of vriendinnetje mee naar de training!

Als je gezond bent en regelmatig sport ben je beter bestand tegen het coronavirus. De overheid roept verenigingen daarom op vooral te komen sporten. En wat leuker dan dit met je vriendje of vriendinnetje te doen. In september zijn vriendjes of vriendinnetjes (en natuurlijk ook broertjes en zusjes) van harte welkom om ook te komen badmintonnen. Dit kan op de maandagavond en zaterdagochtend. Vooral de zaterdagochtend is hiervoor zeer geschikt, dus neem je vriendje of vriendinnetje gezellig mee 😊

Competitie

Voor de vakantie heeft een mooie groep kinderen zich opgegeven voor jeugdcompetitie. Deze begint in het weekend van 30 oktober. Tot die tijd kan iedereen eerst in vorm komen en komen trainen. Tijdens de competitie gaat de training voor alle jeugdleden die geen competitie spelen gewoon door.

Als snel zal ook de indeling gemaakt moeten worden voor het tweede deel van de competitie dat in februari zal beginnen. Inschrijving en een toelichting hierover zullen eind september/begin oktober worden uitgedeeld.