QR-code vereist bij bezoek aan sporthal

Coronavirus
Algemeen
za 6 november 2021 - 16:46

Beste leden,


Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de overheid weer aanvullende maatregelen heeft getroffen omtrent covid-19. De maatregelen zijn bedoeld om het coronavirus in te dammen. Deze maatregelen hebben ook een enorme impact op de amateursport(ers).

Als bestuur bevinden we ons in een spagaat. Enerzijds zien wij ook de oplopende cijfers en de druk op de zorg, anderzijds zijn wij een vereniging waar iedereen welkom is en zich welkom moet voelen. Voor sommigen betekent het extra checken op QR-code een belemmering. Voor anderen betekent het juist het gevoel om veilig te kunnen komen sporten.

Daarom is dit een hele lastige mededeling die we aan jullie, onze trouwe leden, bezoekers en toeschouwers, moeten doen. Desondanks hopen we dat jullie begrip kunnen opbrengen voor het besluit dat de verenigingen door de overheid opgelegd hebben gekregen.

Vanaf zaterdag 6 november 2021 zullen wij aan de deur aan een ieder boven de 18 jaar die onze sporthal wil bezoeken een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) vragen.

Dit geldt ook voor competitiewedstrijden, dus kijk op tijd of het eventueel nodig is om te testen of invallers te regelen. Van verschillende verenigingen hebben we al bericht gekregen dat zij ook QR-codes zullen scannen, dus houd er ook rekening mee bij uitwedstrijden.

Wij nemen deze maatregel serieus, zodat we bijdragen aan het niet verder op laten lopen van de besmettingen, het verlichten van de druk op de zorg en zodat we onze sport kunnen blijven beoefenen.


Met vriendelijke groet,

Bestuur BC Mix