Inschrijving voorjaarscompetitie geopend

Inschrijfformulier.
Senioren
za 13 november 2021 - 17:03

De bond heeft ons bericht dat van begin maart tot half juni de voorjaarscompetitie op de planning staat en inschrijven mogelijk is.

Deze competitie bestaat uit vijf thuiswedstrijden en vijf uitwedstrijden en wordt gespeeld met een team van minimaal zes spelers bestaande uit uitsluitend heren of uitsluitend dames. Er worden dan vier singles en vier dubbels gespeeld en er kan worden ingeschreven op verschillende niveaus, welke een samenvoeging zijn van de najaarscompetitie.  

Net als voorgaande jaren kan iedereen zich individueel inschrijven, er is geen teaminschrijving mogelijk, maar je kunt wel aangeven bij welke spelers je bij voorkeur in het team zou willen. Aan de hand van de inschrijvingen worden per klasse de teams samengesteld.  

Heb je interesse in deelname aan de voorjaarscompetitie schrijf je dan uiterlijk 1 december in via het digitale inschrijfformulier

Er is nog niet bekend of de recreantencompetitie komend voorjaar wordt georganiseerd, dus als je interesse hebt in gemengde competitie in het voorjaar op een meer recreatief niveau, zul je de berichten van de recreantencommissie hierover moeten afwachten. Inschrijven voor deze competitie kan niet via dit formulier.

 

Inschrijven