Haal je badmintonspullen alvast maar tevoorschijn!

Zoek je badmintonracket, schoenen en shuttles maar alvast weer op!
Algemeen
zo 16 mei 2021 - 15:19

De afgelopen maanden hebben we ons racket in de tas laten zitten en is bijna iedereen zelf aan de slag gegaan om in conditie te blijven. Als ik om me heen kijk heeft iedereen er het beste van proberen te maken. Veel mensen zijn op sportief gebied bezig geweest met wandelen, hardlopen, skeeleren en andere sportieve activiteiten. Wij als bestuur hebben dit ook gedaan en we denken dat we hier best goed in geslaagd zijn.

De jeugd traint al lange tijd buiten op zaterdagochtend (bedankt, Tomas en jeugdcommissie, voor jullie inzet) en de senioren hebben op de maandagavond een online work-out kunnen volgen en zijn sinds twee weer welkom op het terrein van Olympus '70 om buiten te trainen (Danny, bedankt!).

Maar o, wat is het fijn dat we bijna de sporthal in mogen om te kunnen badmintonnen. Alles zal wel weer met beperkingen zijn, zoals het mondkapje op bij het binnen komen, 1,5 meter afstand en bij klachten (klein of groot) thuis blijven.

Na de persconferentie hebben we een klein vreugdedansje gemaakt in onze huiskamer en maandagavond zullen hopelijk de slingers opgehangen mogen worden, als blijkt dat we donderdag 20 mei weer binnen mogen badmintonnen.

We hopen ook dat iedereen nog zijn racket weet te vinden, dat iedereen zijn schoenen nog aan kan en dat jullie allemaal weer de weg weten te vinden naar sporthal De Pijl, want wij ontvangen jullie met open armen. Spreekwoordelijk dan tenminste... 😉