Geen tijdsblokken meer na nieuwe versoepelingen

Shuttle
Algemeen
zo 4 juli 2021 - 10:36

Er zijn sinds vorige week nog meer versoepelingen in het coronabeleid doorgevoerd. Zo ook voor binnensporten en sporthal. Er wordt vanuit de overheid geen maximum meer gesteld aan het aantal personen in de sporthal, zolang de 1,5 meter afstand maar gewaarborgd wordt.

Voor de seniorleden betekent dit de tijdsblokken voor vrijspelen komen te vervallen vanaf maandag 5 juli. Je kunt dan reserveren voor een hele avond van 19:00 tot 22:00. Op de maandagavond zijn er 30 plekken beschikbaar voor vrij spelen en op donderdagavond 60. De bestaande voorrangsregels voor recreanten en competitiespelers zullen verdwijnen.

In de hal zal zoals gebruikelijk het kaartjessysteem worden gebruikt, waarbij het dus kan voorkomen dat je even zult moeten wachten tot je kunt spelen. Tijdens het wisselen bij het bord en het wachten dient men wel de 1,5 meter afstand te bewaken. Let hier a.u.b. op, nu het in de hal weer iets voller wordt!

Competitietraining

Voor de competitietraining op maandagavond zijn twee keer 30 plaatsen beschikbaar. Daarbij dien je nog steeds te reserveren voor de juiste groep en tijd. De competitiespelers kunnen op de website zien in welke trainingsgroep ze zitten.

Kleedkamers en douches

De kleedkamers en de douches zijn open en mag men deze gebruiken, maar er zal niet voor iedereen tegelijk plek zijn met 1,5 meter afstand. We vragen jullie dus nog steeds zoveel mogelijk thuis om te kleden. Neem al je spullen mee de zaal in, want de looproute in De Pijl blijft nog even bestaan en je verlaat de zaal dus via kleedkamer A of B, terwijl je binnenkomt via D of E. En is de kleedkamer te vol om afstand te kunnen houden? Wacht dan even buiten de kleedkamer en geef elkaar de ruimte.

 

Heel veel spelplezier de komende zomermaanden!