Avondsluiting in de amateursport

Illustratie van het coronavirus.
Algemeen
za 27 november 2021 - 17:38

Beste leden, ouders van leden en alle betrokkenen van BC Mix,

 

Zaterdag 27 november, een regenachtige dag en ook een drukke dag na de corona-persconferentie van gisteravond. Eerst overleggen met de bond en daarna weer onderling met het bestuur van onze vereniging...

Uiteindelijk zijn we helaas genoodzaakt tot de volgende besluiten in verband met de aangescherpte coronamaatregelen van de overheid en het RIVM.

 

Training en vrij spelen

De avondsluiting van allerlei sectoren, waaronder ook de amateursport, houdt voor ons in dat wij de komende drie weken geen jeugd- en seniorentraining hebben op de maandag- en vrijdagavond. Ook zal het vrij spelen op de maandag- en donderdagavond komen te vervallen.

De zaterdagochtendtraining van de jeugd mag wel gewoon doorgaan. Alle jeugdleden zijn welkom op de afgesproken trainingstijd. Op de woensdagochtend kan de groep van Badminton Overdag gewoon blijven spelen.

 

Competitie

Over het wel of niet stopzetten van de competitie, zowel voor de jeugd als voor senioren, beraadt Badminton Nederland zich nog. De bond wacht het advies van NOC*NSF af en zal alle (maatschappelijke) belangen tegen elkaar afwegen. Uiterlijk aanstaande dinsdag, 30 november, zal hier uitsluitsel over komen. Hierover zullen wij jullie weer op de hoogte brengen via een e-mail.

Al deze maatregelen gelden dus in ieder geval voor de komende drie weken. De eerstvolgende persconferentie is op dinsdag 14 december en daarna zullen we jullie weer informeren bij veranderingen die betrekking hebben op onze badmintonsport.

 

Dan rest ons nu om jullie allemaal een goed weekend te wensen, blijf gezond en wees lief voor elkaar.

 

Met sportieve groet,
Bestuur BC Mix