Van de voorzitter...

Algemeen
zo 29 maart 2020 - 12:56

Beste BC Mix-leden en ouders van BC Mix-leden,

 

Na ruim een week thuis te hebben gezeten bekroop mij een leeg gevoel. Ik loop soms met mijn ziel onder mijn arm! Het gevoel van de saamhorigheid dat ik altijd voel tijdens de clubkampioenschappen ben ik nu even kwijt. Ik weet dat dit de realiteit is, want op dit moment is er namelijk maar één ding belangrijk: de gezondheid van iedereen.

Met de realiteit van nu is het niet voor te stellen dat wij ons een aantal weken geleden nog druk maakten om een shuttle die in of uit was tijdens een van de vele leuke wedstrijden. Alles wordt in perspectief geplaatst door de zorgen van nu. Met name de gezondheid van je dierbaren en jezelf, maar ook de zorgen om je werk of bedrijf. Het coronavirus grijpt steeds verder om zich heen, waardoor de wereld op zijn kop staat. Ieders leven ziet er compleet anders uit en de situatie raakt ons allemaal. Onze gedachten gaan uit naar alle families die met het virus te maken hebben en wij wensen de personen die op dit moment ziek zijn heel veel beterschap en kracht toe.

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen; wees voorzichtig, blijf sterk en zorg goed voor jezelf en je naasten. Blijf oog houden voor de mensen die de hulp heel hard nodig hebben. Volg alle richtlijnen, bescherm elkaar. Onze club staat voor saamhorigheid, verbroedering, warmte en liefde. We delen momenten, maar ook gevoel, het BC Mix-gevoel… We kijken ernaar uit om, samen met jou en vele BC Mix-leden, weer te kunnen genieten van het badminton.

Voor nu heel veel succes met alles en blijf gezond.

 

Miranda Duijndam

Voorzitter BC Mix