INSCHRIJVING: Najaarscompetitie 2020-2021

Senioren
ma 17 februari 2020 - 21:15

Zoals aangegeven in de nieuwsbrief van december hebben we het inschrijven voor de najaarscompetitie 2020-2021, net als vorig jaar, uitgesteld tot na de laatste competitiewedstrijden. Nu is dan toch de tijd van inschrijven gekomen en hierbij tref je het inschrijfformulier aan.

Wij verzoeken je voor donderdag 5 maart a.s. in te schrijven als je competitie wilt spelen of reserve wilt zijn. Heb je afgelopen najaar wel competitie gespeeld en wil je komend najaar geen competitie spelen dan kun je dat ook via het formulier aangeven.

We willen je er nog op wijzen dat je door inschrijving voor de competitie je verbindt aan 14 competitiewedstrijden en trainen op maandagavond. Wij proberen met het maken van de teamindeling rekening te houden met zoveel mogelijk wensen, echter kunnen we geen garantie geven dat aan je wens(en) wordt voldaan.

Gezien de latere inschrijving wordt het een uitdaging voor de TC, maar we streven er naar om wederom tijdens de halve finaleavond van de clubkampioenschappen de teamindeling te presenteren.

 

Inschrijven