Aanpassingen bij ingaan nieuw seizoen

Shuttle
Algemeen
zo 23 augustus 2020 - 12:52

De zomer loopt tegen het eind en de meeste mensen hebben heerlijk (thuis) genoten van het mooie weer. Velen van ons zijn de afgelopen weken al lekker in de sporthal bezig geweest met het heerlijke spelletje badminton. Als bestuurslid is dit super om te zien. Leden die we nog niet gezien hebben, hopen we binnenkort weer te begroeten in Sporthal De Pijl.

Corona is nog niet voorbij, dus we dienen nog zeker voorzichtig te zijn om het nieuwe seizoen van start te laten gaan.

Bij lichte griepverschijnselen, verkoudheid, keelpijn, lichte verhoging; BLIJF THUIS!

Wij als bestuur hebben de volgende regels opgesteld, geldend vanaf maandag 31 augustus:

 • Voor het vrij spelen voor seniorenleden is er nog steeds een registratieplicht. Er zijn twee tijdsblokken om vrij te spelen per avond. Van 19:00 tot 20:25 en van 20:35 tot 22:30. Op maandag met maximaal 26 spelers per blok en donderdagavond wisselend i.v.m. competitiewedstrijden.
   
 • Trainingstijden zijn zoals gebruikelijk in drie groepen ingedeeld. Registreren voor de training is niet nodig, daar de trainer bijhoudt wie aanwezig is.
   
 • Voor het vrij spelen voor seniorenleden is er nog steeds een registratieplicht.Als je gaat trainen kun je je niet inschrijven voor een van de twee tijdsblokken om vrij te spelen. Als je niet gaat trainen mag je je inschrijven voor één van de twee tijdsblokken. Alleen de middelste trainingsgroep kan na de training vrij spelen als daar ruimte voor is in de hal. (Na 21:30 zijn er vaak banen vrij).
   
 • Pasje verhangen pas na de bel en volg de looproute. Spring niet over de banken en loop niet tegen de richting in. Dit om de 1,5 meter afstand te waarborgen!
   
 • Zitten kan op de twee banken voor baan 6. Men kan niet gaan zitten op de verhoogde banken i.v.m. de 1,5 meter afstand tijdens het verhangen van de pasjes.
   
 • Kom maximaal 5 minuten voor het tijdsblok binnen, of tijdens je gereserveerde tijdsblok. Niet eerder.
   
 • Het 20 minuten schema blijft zoals we gewend zijn.
   
 • Wij adviseren om thuis te douchen.

Ook nu er meer besmettingen zijn, willen we er alles aan doen om corona te stoppen. Spreek elkaar erop aan als men toch te dicht op elkaar staat bij het bord of naast de baan. Niet alleen het bestuur hoeft dit te doen, we dienen dit samen te doen. We zijn allemaal zelf verantwoordelijk om iets te doen tegen deze pandemie.

Wij hopen dat alles duidelijk is. Bij vragen kun je ons aanspreken in de sporthal of mailen.