Schrijf je in voor de Recreantentraining!

Trainer Jos Asselman.
Senioren
zo 25 augustus 2019 - 16:16

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. We hebben een tal van activiteiten die weer plaats gaan vinden. Zo ook de altijd gezellige recreantentraining. Deze trainingen zijn leuk voor de nieuwkomers onder ons en voor wie als recreant wat extra vaardigheden wil bijleren. Met leuke oefeningen wordt je een aantal racketvaardigheden en technische slagen bijgebracht door onze trainer Jos.

De trainingen zullen iedere donderdag vanaf 3 oktober t/m 20 februari van 20:20 tot 21:00 uur plaatsvinden.

De uiterste inschrijfdatum is 19 september 2019. Neem voor meer informatie gerust even contact op met Clarie van Scheijndel (06 - 14 10 51 00).

Voor wie?

Vooral voor de beginnende badmintonner is het aan te bevelen om de training te volgen! Je krijgt uitleg over de belijning en de spelregels. Basistechnieken zoals racketgrip, loop- en slagtechniek worden op de goede manier aangeleerd. Voor gevorderde spelers zal aandacht worden geschonken aan het verbeteren van techniek en tactiek.

Kosten

Voor de nieuwe leden zijn deze trainingen het eerste jaar gratis, voor de volgende jaren wordt er een bijdrage van € 15,- gevraagd. Dit bedrag kun je tijdens je eerste trainingsavond voldoen.

 

Inschrijven