Het nieuwe seizoen bij de jeugd gaat van start

Jeugdtrainer Tomas Spanbroek.
Jeugd
zo 25 augustus 2019 - 16:24

Op maandag 2 september beginnen we weer met de trainingen. Zaterdag 7 september is de eerste jeugdtraining op zaterdag. Over de indeling van de trainingen zitten we binnenkort en zullen nog naar jullie mailen. Die hangt mede af van de nieuwe pilot van de jeugdcompetitie en daarover hebben we een paar dagen geleden (eindelijk) bericht ontvangen. Wij hebben er weer in zin en zien jullie maandag graag weer op de training.

De planning voor de komende maanden vind je hier op onze website.

 

Pilot jeugdcompetitie in het najaar

Voor de vakantie heeft een groep kinderen zich opgegeven voor de pilots van de bond voor de jeugdcompetitie in het najaar (over een paar weken dus al!). Wij hebben net de indeling gekregen en moeten daar als een speer mee aan de slag. We hebben zes teams opgegeven en deze zijn alle zes ook ingedeeld. 

Begin september zullen wij iedereen die zich heeft opgegeven informeren over de deelname en in welke weekenden de wedstrijden zijn. Alle verenigingen moeten hiermee aan de slag en wij zijn benieuwd of dat in de korte tijd die we nu hebben gaat lukken. Houd de e-mail hierover goed in de gaten.