Stem op BC Mix als Vereniging van het Jaar!

Verkiezing Vereniging van het Jaar. Wij zijn genomineerd!
Algemeen
di 24 april 2018 - 13:54

Onze vereniging is genomineerd in de verkiezing Vereniging van het Jaar, georganiseerd door Rabobank en NOC*NSF. De nominatie is op initiatief van Peter-Paul Damen en het bestuur is hem daar dankbaar voor.

 

“BC Mix is de badmintonvereniging in Naaldwijk met ruim 220 leden: zo’n 100 competitiespelers, 60 recreanten en 60 jeugdleden en mini’s.

Zonder overdrijven kan ik, na ruim 25 jaar lidmaatschap, stellen dat de club een onmisbare factor is in mijn leven en ik durf te beweren dat het gros van de leden dit roerend met mij eens is!

De ideale vereniging is er eentje met leden uit alle lagen, van alle leeftijden, gezindten, soorten en maten. Een die zich manifesteert als ware het een gemeenschap, waarin uitersten worden gemasseerd met nuances en iedereen zich naast sportief ook sociaal kan ontwikkelen.

Ons clubje voldoet aan veel van deze voorwaarden. We zijn bovenal een echte gezelligheidsvereniging met lage drempel, zonder dat we het competitieve verliezen. Tijdens competitie zijn we met z’n allen BC Mix, maar bij de clubkampioenschappen strijden we om persoonlijke eer. In de derde helft wordt er op los gekletst en worden verlies en winst weer gedeeld. Goed gebruik in de badmintoncompetitie is dat je met de tegenstander na afloop van de wedstrijd, die niet zelden vier uur duurt, een drankje drinkt op kosten van het thuisteam. Ervaring leert dat het meestal niet bij één blijft.

Na de finaledag van de clubkampioenschappen, waarop zowel jeugd als senioren spelen, is er feest. Er is trouwens vaker reden voor een feest, BBQ of zomaar een dartavond! De verbroedering zit er al lange tijd goed in. Dat blijkt ook uit dat oud-leden nog graag op jubileumfeestjes verschijnen.

Reden om BC Mix te nomineren, is om te onderstrepen dat sport en spel noodzaak zijn voor een goede samenleving. In tijden van verharding en individualisering is het fijn om mensen je heen te hebben die je waarderen om wie je bent. Tot slot wil ik de club en sport in het nieuws brengen en alle leden van ‘Mix’ vertellen dat ik een beetje van ze hou!”

— Peter-Paul Damen, trots lid van BC Mix.

 

Je kunt BC Mix helpen door op ons te stemmen via verenigingvanhetjaar.nl. Dit kan nog tot en met 20 mei, waarna er winnaars bepaald worden binnen de gemeente, de provicie en landelijk, op basis van het aantal stemmen (50%) en de waarderingscijfers (50%).

Als je je stem uitbrengt, kun je zelf ook mooie prijzen winnen, zoals een overnachting op Papendal, tickets voor het EK Beachvolleybal, kaartjes voor Lowlands, kaartjes voor TivoliVredenburg of een TeamNL kledingpakket!

 

STEM NU!