'Raar haar' bij de Disco Party

Jeugd

Zaterdag 13 januari was het weer tijd voor een disco! Deze werd ter ere van het 50-jarig jubileum georganiseerd voor de mini’s, jeugd en oudere jeugdleden. Het thema was ‘Raar met je haar’. We hebben veel creatieve kapsels voorbij zien komen!

Mini's en jeugd

Bij aankomst werden de kinderen gefotografeerd met hun gekke kapsels en konden de kinderen genieten van een lekkere cocktail. Vervolgens konden de mini’s en jeugd lekker veel pannenkoeken eten. Smullen! Nadat ze hun buikjes vol hadden gegeten, werd de groep verdeeld in twee groepen voor de spelletjes. Zo werd er stoelendans, krantenmep en ballontrap gespeeld. Na de spelletjes gingen de voetjes van de vloer, de kinderen swingden de pan uit!

Oudere jeugd

Ook bij deze aankomst werden de oudere jeugdleden gefotografeerd! Eerst hadden ze de gelegenheid om te dansen of om te socializen, maar later waren ze deelnemers van een quiz. Deze quiz testte de leden wat zij eigenlijk over haar (dat op je hoofd) weten en anderen random feiten. Wist u bijvoorbeeld dat het hart van een garnaal in zijn hoofd zit? Nou, nu wel! Na deze quiz kon de muziek weer harder gezet worden en konden ze weer door feesten. Na vele dansuren kwam het feest helaas tot een eind. Na afloop kregen Thijs Fransen en Amber van Elswijk nog een prijs voor beste kapsel!

Het was een supergezellige jubileumdisco! Heel erg bedankt, zonder jullie was het niet gelukt. Op naar het volgende feestje!