Lief en Leed

Algemeen
zo 11 maart 2018 - 21:23

Beste Mix-leden,

Graag even uw aandacht voor het volgende!

Het bestuur van BC Mix heeft gemeend dat de lief en leed-pot een belangrijk signaal is naar de leden. We willen als club een sociaal karakter uitstralen, door mee te leven in het lief en leed wat eenieder meemaakt. Om daar zo secuur en consequent als mogelijk in te blijven, hebben ze gedacht deze taak onder te brengen bij twee mensen die met hun netwerk binnen de vereniging een redelijk groot bereik hebben. Wij, Arno de Groot en Peter-Paul Damen, zijn die twee leden en wij willen deze kleine doch niet te onderschatten taak best op ons nemen. Maar dat kan natuurlijk niet zonder de input vanuit onze leden!

We willen onze taak zo goed mogelijk uitvoeren, vandaar dat we middels dit bericht, even opnieuw het lief en leed-potje onder de aandacht willen brengen. Dus als je hoort van het lief of het leed van een mede BC Mix-lid, geef het dan alstublieft even door. Lief en leed komt in vele vormen voor zoals trouwen, een huis kopen, verhuizen, jubilea van partnerschap of Mix-lidmaatschap, een geboorte of een overlijden (partner, zus, broer, ouder, kind), langdurige ziekte of wat langer geblesseerd, en we vergeten vast nog iets. 

Als je denkt dat we iemand moeten feliciteren, of dat we een hart onder de riem moeten steken als vereniging, schroom niet ons in te lichten.

Met vriendelijke groet,
Arno de Groot en Peter-Paul Damen