Jeugdteam 5 derde bij Regiokampioenschappen

Team 5 voor Sporthal De Lijst in Capelle a/d IJssel, waar de Regiokampioenschappen gespeeld werden.
Jeugd

Omdat Team 5 twee weken geleden kampioen werd in de competitie, mochten het afgelopen zaterdag meedoen aan de Regiokampioenschappen voor jeugdteams. Hier lees je hoe dat ging...

 

Zaterdagochtend vertrokken wij om 8:00 van De Pijl naar Capelle a/d IJssel waar wij om 9:00 onze eerste wedstrijd speelde.
Dat was tegen Conquesto. Thijs won zijn single in een 3e set en Raùl en Tim wonnen de dubbel. En uiteindelijk werd het 2-3 in hun voordeel.

De wedstrijd daarna was tegen BC Pijnacker met een gewonnen heren dubbel van Raùl en Thijs. De dames dubbel en de rest van de wedstrijden hebben we verloren maar toch goed gespeeld. Maar helaas de wedstrijd verloren met 1-4. Er zat ongeveer 2,5 uur tussen onze 2e wedstrijd en de laatste dus hebben we een ijsje gehaald en hebben we geshopt in het winkelcentrum.

De laatste wedstrijd speelde we tegen BC Limes die wonnen we met 3-2. Raùl en Amber wonnen de mix, Tim won zijn single en Thijs en Tim wonnen de dubbel 3-2 voor ons. Het was echt super heet in de zaal dus als we niet hoefde te spelen waren we het liefst buiten. Uiteindelijk zijn we 3e in de poule geworden. Daarna trakteerden we onszelf op een patatje bij de McDonalds. 

Wij zijn wel trots op ons resultaat. Ondanks dat we 3e zijn geworden in de poule en dat het zo’n lange dag was. (8 uur tot 9 uur) En het was tuurlijk heel gezellig!!!


Groetjes,
Amber, Ayla, Tim, Thijs en Raùl