INSCHRIJVEN: Clubkampioenschappen senioren

Beker van de Clubkampioenschappen.
Senioren
di 11 december 2018 - 13:45

Van 3 maart tot en met 13 april 2019 worden de clubkampioenschappen gehouden. Er zal in verschillende klassen worden gestreden in de enkels, mixen en dubbels. Dit jaar worden de koppels voor de heren- en damesdubbels geloot. Deze kampioenschappen zijn voor iedereen; zowel voor de beginnende recreant als voor de (ver)gevorderde competitiespeler.

⏰ Uiterste inschrijfdatum: 20 januari 2019
💰 Kosten: gratis voor leden / € 10,- voor niet-leden vanuit Badminton Overdag.

 

NU INSCHRIJVEN

 

Nog even ter herinnering de belangrijkste punten uit de opzet van de clubkampioenschappen

 • De poules kunnen starten om 19.00 uur, 20.00 uur of 21.00 uur. Dit jaar zullen we 2 poules van 3 tegelijk op één baan starten om de efficiëntie van de speeltijd te verhogen. Er zal om en om een wedstrijd uit de twee verschillende poules gespeeld worden.
   
 • Mogelijkheden voor het verzetten van wedstrijden zijn beperkt door de korte toernooiduur.
   
 • Vrijwel elke avond is er minimaal één baan om vrij te spelen en later op de avond meer banen.
   
 • Naast de klassen A1 en A2 hebben we een klasse B met voorrondes omdat de sterktes in die klasse nogal uiteenlopen. Na de voorrondes wordt er verder gespeeld in de klassen B1 en B2.
   
 • In de heren- en damesdubbels worden dit jaar de koppels via loting samengesteld. In deze dubbels in zowel de klasse A als B worden er voorrondes gespeeld, waarna er verder wordt gespeeld in de klassen A1 en A2 resp. B1 en B2.

Aanvangstijden en poule indelingen worden twee weken van te voren bekend gemaakt op internet. De halve finales vinden plaats op donderdagavond 11 april en de finales op zaterdagavond 13 april (vanaf 16.00u). Direct na de finales volgt de prijsuitreiking (+/- 21.00uur) met aansluitend de feestavond.

 

Prijssponsor worden?

Elk jaar worden de winnaars van de clubkampioenschappen blij gemaakt met leuke en verrassende prijzen. Heb je interesse om dit jaar een van de cadeaus te sponsoren? Neem dan contact op met de recreantencommissie, of stuur een e-mail.