Spanning in competitieweek 14!

Senioren

Deze week wordt alweer de laatste competitieronde gespeeld en er is nog volop spanning! Maar liefst vier teams hebben nog kans op het kampioenschap.

Team 2, bestaande uit Niels, Dylan, Bart, Renate, Merel en Anouk staat aan kop in hun poule in de vierde divisie. Zij hebben een voorsprong van drie punten op DKC 5 voor en spelen zaterdag een thuiswedstrijd tegen de nummer drie, BC Voorburg 1.

Team 4 staat in de eerste klasse nu weliswaar niet aan kop, maar met een achterstand van slechts één punt op de koploper Onder Ons 2 is er nog niets beslist. Terwijl Onder Ons vanavond al haar laatste wedstrijd speelt, zijn Marco, Tom, Lars, Martine, Manon en Rebecca zaterdag aan de beurt.

In de vierde klasse wordt zaterdag bij ons in de hal een echte finale gespeeld. BC Randstad 3 staat twee punten voor, maar bij een 5-3 zege in deze laatste, onderlinge wedstrijd kan Team 6 met Gert-Jan, Peter, Erik, Sonja, Miranda en Anneke zich op basis van onderling resultaat tot kampioen kronen.

Tenslotte speelt Heren 1 met Michel, Marco, Arno, Marcel, Ad en Richard op vrijdag een uitwedstrijd bij BC Schipluiden H1, waarbij een punt achterstand op BC de Zeemeeuwen H1 kan worden ingelopen en de drie punten voorsprong op BC Maassluis H4 moeten worden behouden om het kampioenschap te kunnen vieren.

Succes allen!

 

Thuiswedstrijden tijdens deze speelronde

 

Donderdag 25 januari om 19.30 uur

BC Mix 5 - BC Delft 6
BC Mix 12 - ABC Swindregt 7
BC Mix 13 - ABC Swindregt 5

 

Zaterdag 27 januari om 19.30 uur

Op zaterdagavond staat de tribune uit, dus toeschouwers zijn van harte welkom!

BC Mix 1 - BC Invictus 3
BC Mix 2 - BC Voorburg 1
BC Mix 3 - ABC Swindregt 2
BC Mix 4 - BC Drop Shot 9
BC Mix 6 - BC Randstad 3
BC Mix 9 - BC Orbiton 3
BC Mix 10 - BC Maassluis 3