Survivallen in Madestein: we hebben het weer overleefd!

Algemeen

Na een paar regenachtige dagen gingen we met ruim veertig leden survivallen in Madestein. Een gemêleerd gezelschap, jong en oud, recreanten en competitiespelers. Allemaal leden van onze mooie club die dit jaar 50 jaar bestaat!

Aan het begin van de middag kregen we uitleg om ervoor te zorgen dat wij alle tien opdrachten goed konden volbrengen. In vijf groepen opgedeeld gingen we vervolgens het terrein op en moest je er samen met je team ervoor zorgen dat alle obstakels overwonnen werden, zonder in het water of uit de boom te vallen. De samenwerking ging in alle groepen wonderbaarlijk goed: men hielp elkaar waar het kon.

Ondanks die samenwerking haalden sommigen toch binnen een paar opdrachten al een nat pak. Soms valt ook bij een goede samenwerking niet te voorkomen dat je midden op een touwbrug je evenwicht verliest… Ook overmoed kwam regelmatig om de hoek kijken.

 

Als dat maar goed gaat...

 

Aan het eind van de ronde bleek er nog een extra opdracht, 10B. Men moest zwemmend door de sloot richting een brug en dan via een touwladder uit het water zien te komen. De echte sportievelingen hadden dus alsnog een nat pak. Tijd voor een warme douche!

Na alle inspanning was er een barbecue aan de Kleine Achterweg, waar de familie Van Geest hun tuin met kas beschikbaar had gesteld. Erg lekker en gezellig, en iedereen kon onder het genot van een drankje even bijkletsen. Er waren ook enkele leden die alleen naar de barbecue kwamen, dus die hoorden alsnog de spannende verhalen!

Een supergezellige dag dus, waarbij de weergoden ons goed gezind waren. En het jubileumjaar is voorlopig nog niet voorbij!

 

De barbecue was erg gezellig.