9 december, BC Mix wordt 50: lasergamen en feest!

Algemeen
do 26 oktober 2017 - 13:28

Zoals je overal hebt kunnen lezen: BC Mix viert op 9 december 2017 haar 50-jarig jubileum. Het bestuur is van mening dat we dit niet ongemerkt voorbij mogen laten gaan en we gaan dan ook een grandioos feest vieren. De Commissie Algemene Zaken heeft overdag een gezellige middag georganiseerd voor de leden met aansluitend een feest waar ook oud-leden welkom zijn.

In de middag gaan we lasergamen in Sporthal De Pijl. Dit is een activiteit die gedaan kan worden door jong en oud. Er komt een professioneel bedrijf en zij verzorgen deze middag. Een gedeelte van de sporthal wordt omgetoverd in een ware lasergame-arena. De tribune staat uit dus men kan naar elkaar kijken.

Na het jubileumactiviteit van deze middag hebben de seniorleden ruim de tijd om zich op te frissen voor de feestavond, waarbij oud-leden ook van harte zijn uitgenodigd. Deze begint om 21.00 uur en vindt plaats in De Binnenhof te Naaldwijk. Er zal worden gezorgd voor een drankje en een hapje. Per persoon zullen er drie consumptiebonnen worden uitgereikt. Verder wordt de avond muzikaal aangekleed door de band Paramounts. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd feest zijn aanwezig.

Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we deze dag kunnen rekenen, willen we vragen om je aan te melden voor 30 november.

 

> Klik hier om je aan te melden <