Nieuws van de TC - November 2016

Foto van nylon shuttles.
Senioren
wo 16 november 2016 - 21:23

WOUW! Wat wordt er gestreden tijdens de najaarscompetitie, een groot deel van de teams staat in de middenmoot, maar ook vijf teams doen mee in de top 2. Iedereen veel succes met het tweede deel van de competitie! De actuele tussenstand in je poule kun je bekijken via de competitiepagina. Op deze pagina staat inmiddels ook van bijna ieder team een leuke foto. Langs deze weg willen we Anneke bedanken voor het maken van de teamfoto's. 

Dit seizoen zijn er al meer verplaatsingsverzoeken gedaan dan vorig jaar tijdens de gehele competitie bij elkaar. Graag willen we jullie er op attent maken dat de bond voor elke verplaatsing administratiekosten in rekening brengt. Probeer dan ook eerst invallers te regelen en als dat niet lukt pas om een verplaatsing te vragen.

Graag nog even de aandacht voor als je op donderdagavond je competitiewedstrijd speelt. Willen jullie echt om 19.30 uur starten met de eerste wedstrijd. De zaal is vanaf 19.00 uur open, dus er is voor 19.30 uur tijd genoeg om de netten op te zetten en warm te lopen. Er is altijd een extra competitiebaan beschikbaar die je op wisselbeurt met de andere thuisspelende teams moet delen. (dus bij 2 teams thuis, zijn er 3 competitiebanen beschikbaar, bij 3 teams thuis 4 banen) Als je op een andere baan dan deze banen begint met een wedstrijd aan het begin van de avond, is er de kans dat je halverwege de wedstrijd moet stoppen omdat de vrijspeelbanen allemaal bezet zijn.

Met veel enthousiasme is ingeschreven voor de voorjaarscompetitie waardoor we dit jaar wederom 4 goed gevulde teams hebben, te weten damesteams in de A-, B-, en C-klasse en een herenteam in de B-klasse. 

Op 5 december a.s. is het verjaardagsfeest van Sinterklaas, maar ook in de sporthal is er feest, want Michel is er die avond gewoon om ons te laten bikkelen tijdens de training.