Inschrijving voor Clubkampioenschappen geopend

Senioren
do 17 november 2016 - 12:00

Op 2 maart gaan de Clubkampioenschappen weer van start. De finale met feestavond vindt dit jaar plaats op 8 april. Noteer deze datum!

Dit jaar staat het toernooi open voor oud-leden. Als jullie nog contact hebben met oud-leden, maak ze dan enthousiast om mee te doen! Schroom niet om dit formulier naar hen door te sturen.

Inschrijving kan met het formulier dat je onderaan deze pagina kunt downloaden.

Nog even ter herinnering de belangrijkste punten uit de opzet van de clubkampioenschappen:

  • De poules kunnen starten om 19.00 uur, 20.00 uur of 21.00 uur.
  • Mogelijkheden voor het verzetten van wedstrijden zijn beperkt door de korte toernooiduur.
  • Vrijwel elke avond is er minimaal 1 baan om vrij te spelen en later op de avond meer banen.
  • Naast de klassen A1 en A2 hebben we een klasse B met voorrondes omdat de sterktes in de klasse B nogal uiteenlopen. Na de voorrondes wordt er verder gespeeld in een B1- en B2-klasse.

Aanvangstijden en poule indelingen worden twee weken van te voren bekend gemaakt op internet. De halve finales vinden plaats op donderdagavond 6 april en de finales op zaterdagavond 8 april (vanaf 17.00 uur). Direct na de finales volgt de prijsuitreiking (+/- 21.00 uur) met aansluitend de feestavond.

Oproep
Elk jaar worden de winnaars van de clubkampioenschappen blij gemaakt met leuke en verrassende prijzen. Heb je interesse om dit jaar een van de cadeaus te sponsoren? Neem dan contact op met de recreantencommissie.