Nieuwjaarspubquiz (online)

Vuurwerk en Quiz Brothers-logo.
Algemeen
Start
Einde
Locatie
Online

Beste leden, ouders van jeugdleden, Club van 50-leden en bijzondere oud-leden,

Het jaar 2020 is bijna voorbij en 2021 staat voor de deur... Een nieuw begin, zouden we willen zeggen. Maar het coronavirus zegt voorlopig iets anders. Wij als bestuur willen onze mooie verenging toch laten stralen en willen dat de gezelligheid er op een andere manier kan zijn.

De eerste activiteit van het jaar is normaal gesproken de nieuwjaarsborrel. Dit jaar gieten we die in een ander jasje en gaan we op donderdag 7 januari een online nieuwjaarspubquiz houden. Eén van de quizmasters van Quiz Brothers zal de quiz presenteren en meedoen is gratis. Je dient alleen wel zelf voor de wijn en het bier te zorgen. ;-)

  • Wanneer: Donderdagavond 7 januari 2021, van 20:00 tot 22:00.
     
  • Teams die zich aanmelden ontvangen van de Quiz Brothers een bevestigingsmail met een instructie voor deelname aan de quiz (via het platform Zoom). Op de dag van de quiz versturen de Quiz Brothers alle teamcaptains een uitnodigingsmail met de link om deel te kunnen nemen aan de quiz. Deze mail kunnen de captains dan doorsturen naar teamgenoten op afstand.
     
  • Er wordt gebruik gemaakt van digitale antwoordformulieren, zodat de uitslag aan het einde van de quiz ook snel bekendgemaakt kan worden.
     
  • Een team bestaat uit 4 tot 6 personen. Heb je zelf geen tijd om een team te vormen, dan kun je ook een mail sturen naar Miranda, zodat wij een team voor je regelen.

Aanmelden kan via de link naar het aanmeldformulier die je in de e-mail hebt ontvangen. Op die manier komen alle aanmeldingen automatisch bij de Quiz Brothers binnen. Per team hoeft slechts één formulier ingevuld te worden.

We hopen op vele gezichten deze donderdagavond.