Zonnig kampweekend in Kasterlee

De groep is onderweg naar het kamphuis.
Jeugd

Zo, dat was het alweer! Het allerleukste weekend van het jaar: ons kampweekend, helaas zit het er alweer op! Maar we kunnen terugkijken op een superleuk en geslaagd kamp.

Op vrijdag 16 juni vertrokken wij met 46 kinderen en 13 man leiding richting Kasterlee! En dit keer niet zomaar met auto's, maar er stond een heuse touringcar voor ons klaar! Het kamp kon dan eindelijk beginnen. Een weekend vol spelletjes, lachen, gieren en slaaptekort.

We zaten in een supertof kamphuis midden in de bossen van Kasterlee, waar er veel gerend en gespeeld kon worden. Op vrijdag begonnen we direct al met een renspel en sloten we deze avond/nacht zelfs af met een militaire dropping.

Na een korte nacht (sommigen hebben maar anderhalf uur geslapen) begon voor de kinderen en de leiding het drukke zaterdagprogramma. Van speurtocht tot waterspellen en van BBQ tot aan het smokkelspel. Iedereen deed enthousiast mee. En ook deze avond sloten we af met een nachtspel: een heel enge spooktocht, alhoewel niet iedereen dit durfde toe te geven.

Na gelukkig iets meer uurtjes slaap deze nacht was daar alweer de laatste dag van het kamp. Na een aantal zonovergoten dagen in Kasterlee zat ons kamp er op zondagmiddag helaas alweer op! Gelukkig ging iedereen voldaan en slapend weer naar huis. En hopen dat iedereen volgend jaar weer mee gaat!

Tot volgend jaar!

 

Bekijk alle foto's van het kamp op onze Facebook-pagina.