Seizoensafsluiting jeugd: familietoernooi, kampioenshuldiging en wisseling van trainer

Jeugd

Zaterdag 3 juni was het een gezellige drukte in de hal. Als afsluiting van het seizoen hadden we het familietoernooi. Wel 30 koppels namen het tegen elkaar op. Er werden leuke partijen gespeeld en uiteindelijk bepaalde de dobbelsteen wie de winnaar was. Er waren drie koppels op 999 geëindigd: Sven en Melissa, Roy en Monique en ook Menno en zijn vader. Uiteindelijk kon er maar één koppel met de prijs naar huis en dat waren Sven en Melissa. De prijs voor het jongste koppel ging naar Wouter en Daniëlle en de prijs voor het oudste koppel was voor Bart en zijn oma. 

Aansluitend werden nog wat prijzen uitreikt. Allereerst de aanmoedigingsprijs voor de altijd vrolijke en enthousiaste Stef Prins en de hard werkende Amber van Elswijk, nu al kampioen, terwijl ze er pas zo kort op zit. 

De winnaars van de schaduwcompetitie werden ook nog in het zonnetje gezet: Lars Duijndam (opstapcompetitie) en Thijs Fransen. 

Dit jaar was er één kampioensteam, team 6. En dat was nog behoorlijk spannend! De laatste wedstrijd was tegen de andere kandidaat voor het kampioenschap en die eindigde in gelijkspel, waardoor beide teams op de eerste plaats eindigen, met onderling ook nog gelijke standen! Zelfs de bond wist het even niet, maar gelukkig is na een paar dagen onzekerheid besloten dat beide teams kampioen zijn! Dat was wel een medaille en een bloemetje waard!

 

Huldiging van Team 6.

 

Tot slot namen we afscheid van Michel als trainer. Na drie jaar bleek er toch te weinig ruime in het strakke tijdschema van Michel. Gelukkig hebben we snel een nieuwe trainer gevonden, namelijk Tomas Spanbroek, die het stokje wil ondernemen! Het contact is getekend, dus wij zijn klaar voor het volgende seizoen!

Tomas Spanbroek